Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 429644,
    "slug": "sugar-i-love-you-ravneet-gill-2",
    "nstc": null,
    "title": "Sugar, I love you",
    "subtitle": "verbluffende recepten om de zoete dingen in het leven te vieren",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Een bevrijdende viering van suiker als ingredi\u00ebnt\n\nRavneet Gill was als kind al DOL op suiker. Kitkats, cornetto\u2019s, Britse treacle-cakes, soesjes: haar lijst met zoete herinneringen is eindeloos. Niet zo gek dat ze later banketbakker werd en in de meest gerespecteerde zaken van Londen werkte, waaronder de restaurants St. John en Llewellyn\u2019s.\n\nNu horen we je denken: een boek over suiker?! Veel van de recepten in dit boek bevatten eigenlijk helemaal niet zo veel suiker. Juist het gebruik van suiker om gebak en desserts in balans te brengen, laat zien hoe veelzijdig het eigenlijk is. Weten wanneer en h\u00f3\u00e9 suiker te gebruiken is in veel opzichten de essentie van bakken, en van patisserie.\n\nIn Sugar, I Love You tilt Ravneet Gill je thuisbakkunsten naar een hoger niveau. Met haar kenmerkende gevoel voor humor en makkelijk te volgen aanpak leert ze je de recepten voor cheesecakes met invloeden van over de hele wereld, indrukwekkende meerlaagse cakes met diverse texturen en kleine zoete lekkernijen zoals financiers met beurre noisette en chocolade of Deense brunsviger met sesam en pecannoten. Daarnaast laat ze je zien dat je frituurpan \u00f3\u00f3k voor zoetigheid je beste vriend is met recepten voor gevulde bombolini, beignets en donuts.\n\n* Een heerlijk bakboek van een van de leukste Britse chefs op dit moment\n* voor de liefhebbers van Sweet van Yotam Ottolenghi en De zoete bakplaat van Rukmini Iyer\n* Hoofdstukken bevatten onder meer recepten voor koekjes, taarten; cheesecakes, zoet deeg, gefrituurde lekkernijen, tussengerechten, ijs en andere desserts",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 208,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2022-06-14",
    "publication_date_latest": "2022-06-14",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789464041798",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:47:26+00:00",
    "updated_at": "2025-10-30T00:35:54+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6587,
        "slug": "fontaine-uitgevers",
        "name": "Fontaine Uitgevers",
        "created_at": "2025-09-19T13:38:07+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 264156,
            "slug": "kaitlyn-hill",
            "key_names": "",
            "names_before_key": null,
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:47:26+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:47:26+00:00"
        }
    ]
}
        

Sugar, I love you

verbluffende recepten om de zoete dingen in het leven te vieren
ID 429644
Slug sugar-i-love-you-ravneet-gill-2
Contributors
Author :
Annotation
Description Een bevrijdende viering van suiker als ingrediënt Ravneet Gill was als kind al DOL op suiker. Kitkats, cornetto’s, Britse treacle-cakes, soesjes: haar lijst met zoete herinneringen is eindeloos. Niet zo gek dat ze later banketbakker werd en in de meest gerespecteerde zaken van Londen werkte, waaronder de restaurants St. John en Llewellyn’s. Nu horen we je denken: een boek over suiker?! Veel van de recepten in dit boek bevatten eigenlijk helemaal niet zo veel suiker. Juist het gebruik van suiker om gebak en desserts in balans te brengen, laat zien hoe veelzijdig het eigenlijk is. Weten wanneer en hóé suiker te gebruiken is in veel opzichten de essentie van bakken, en van patisserie. In Sugar, I Love You tilt Ravneet Gill je thuisbakkunsten naar een hoger niveau. Met haar kenmerkende gevoel voor humor en makkelijk te volgen aanpak leert ze je de recepten voor cheesecakes met invloeden van over de hele wereld, indrukwekkende meerlaagse cakes met diverse texturen en kleine zoete lekkernijen zoals financiers met beurre noisette en chocolade of Deense brunsviger met sesam en pecannoten. Daarnaast laat ze je zien dat je frituurpan óók voor zoetigheid je beste vriend is met recepten voor gevulde bombolini, beignets en donuts. * Een heerlijk bakboek van een van de leukste Britse chefs op dit moment * voor de liefhebbers van Sweet van Yotam Ottolenghi en De zoete bakplaat van Rukmini Iyer * Hoofdstukken bevatten onder meer recepten voor koekjes, taarten; cheesecakes, zoet deeg, gefrituurde lekkernijen, tussengerechten, ijs en andere desserts
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers
Imprint
Language dut
Page count 208
Duration
Publication date first 2022-06-14
Publication date latest 2022-06-14
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789464041798 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!