Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 220954,
    "slug": "surinaamse-recepten-van-a-tot-z-m-sam-sin-hewitt",
    "nstc": null,
    "title": "Surinaamse recepten van A tot Z",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Surinaamse recepten van A tot Z van Muriel Sam-Sin Hewitt is een vari\u00ebteit van wel 325 gerechten die de Surinaamse keuken zo aantrekkelijk maakt, zoals rijst met kouseband of bruine bonen uit de Creoolse keuken, roti en bara uit de Indiase keuken, bami en teloh uit de Indonesische keuken en witte rijst en chop soy uit de Chinese keuken. In het boek vindt de fijnproever de meest exclusieve experimenten, zowel voor de warme maaltijd als voor bij de borrel. Ook bevat het boek vegetarische recepten die zelfs de vleeseter heerlijk zal vinden en lekker pittig!<br />\n<br />\nDit is het derde kookboek van Muriel Sam-Sin Hewitt. Ze werd geboren in Paramaribo en verzorgde 22 jaar lessen in kook- en voedingsleer op de Eerste Surinaamse Huishoud- en Industrieschool en gaf daarna kookcursussen Fijne Keuken.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "1996-03-05",
    "publication_date_latest": "1996-03-05",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789054290575",
            "product_form": "BC"
        },
        {
            "isbn": "9789493271647",
            "product_form": "ED"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:53:25+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:16:23+00:00",
    "publisher": {
        "id": 293,
        "slug": "uitgeverij-conserve",
        "name": "Uitgeverij Conserve",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:06+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:03:26+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 124153,
            "slug": "m-sam-sin-hewitt",
            "key_names": "Sam-Sin-Hewitt",
            "names_before_key": "M.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:53:25+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:53:25+00:00"
        },
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T12:53:25+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:53:25+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Surinaamse recepten van A tot Z

ID 220954
Slug surinaamse-recepten-van-a-tot-z-m-sam-sin-hewitt
Contributors
Author : M. Sam-Sin-Hewitt
Annotation
Description Surinaamse recepten van A tot Z van Muriel Sam-Sin Hewitt is een variƫteit van wel 325 gerechten die de Surinaamse keuken zo aantrekkelijk maakt, zoals rijst met kouseband of bruine bonen uit de Creoolse keuken, roti en bara uit de Indiase keuken, bami en teloh uit de Indonesische keuken en witte rijst en chop soy uit de Chinese keuken. In het boek vindt de fijnproever de meest exclusieve experimenten, zowel voor de warme maaltijd als voor bij de borrel. Ook bevat het boek vegetarische recepten die zelfs de vleeseter heerlijk zal vinden en lekker pittig!<br /> <br /> Dit is het derde kookboek van Muriel Sam-Sin Hewitt. Ze werd geboren in Paramaribo en verzorgde 22 jaar lessen in kook- en voedingsleer op de Eerste Surinaamse Huishoud- en Industrieschool en gaf daarna kookcursussen Fijne Keuken.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Conserve
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 1996-03-05
Publication date latest 1996-03-05
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789054290575 (BC)
  • ISBN: 9789493271647 (ED)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!