Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 485092,
    "slug": "sushi-ceviche-carrie-solomon",
    "nstc": null,
    "title": "Sushi & ceviche",
    "subtitle": "60 verrassende recepten met verse vis",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Sushi, sashimi, ceviche, pok\u00e9bowl, tartaar, carpaccio, en nog veel meer. De culinaire trend van verse vis nam de laatste jaren een vlucht. Goed voor het figuur en een geweldige bron van eiwitten en mineralen.</p> <p>Met <em>Sushi & ceviche</em> maken hobbykoks en visliefhebbers in 60 recepten en met prachtige fotografie een inspirerende wereldreis langs bereidings- en conserveringstechnieken van duurzame vis.</p> <p>Inclusief recepten voor sauzen en kruiden, lunches en salades, bowls en schotels om te delen. Van Hawa\u00efaanse pok\u00e9bowls, Peruaanse ceviche en tiradito tot Scandinavische gravlax en Mexicaanse tostadas. Ontdek nieuwe smaken en laat je verrassen.</p>  <p><em>'Een zeer interessant werk over de verschillende manieren om rauwe vis (of gerookte vis of tataki) aan te bieden.'</em> <br />- Thuries \u2013 Le magazine de la gastronomie</p> <p><em>'[...] een ode aan de diversiteit van rauwe visgerechten en een herinnering aan het belang van duurzaamheid in onze culinaire keuzes.'</em> <br />- Mevrouw Hamersma</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 160,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2024-06-03",
    "publication_date_latest": "2024-06-10",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789089899934",
            "product_form": "BB"
        },
        {
            "isbn": "9789401446327",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:32:19+00:00",
    "updated_at": "2025-10-28T00:40:20+00:00",
    "publisher": {
        "id": 84,
        "slug": "uitgeverij-terra-lannoo",
        "name": "Uitgeverij Terra - Lannoo",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 300997,
            "slug": "carrie-solomon-2",
            "key_names": "Solomon",
            "names_before_key": "Carrie",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T14:32:19+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:32:19+00:00"
        }
    ]
}
        

Sushi & ceviche

60 verrassende recepten met verse vis
ID 485092
Slug sushi-ceviche-carrie-solomon
Contributors
Author : Carrie Solomon
Annotation
Description <p>Sushi, sashimi, ceviche, pokébowl, tartaar, carpaccio, en nog veel meer. De culinaire trend van verse vis nam de laatste jaren een vlucht. Goed voor het figuur en een geweldige bron van eiwitten en mineralen.</p> <p>Met <em>Sushi & ceviche</em> maken hobbykoks en visliefhebbers in 60 recepten en met prachtige fotografie een inspirerende wereldreis langs bereidings- en conserveringstechnieken van duurzame vis.</p> <p>Inclusief recepten voor sauzen en kruiden, lunches en salades, bowls en schotels om te delen. Van Hawaïaanse pokébowls, Peruaanse ceviche en tiradito tot Scandinavische gravlax en Mexicaanse tostadas. Ontdek nieuwe smaken en laat je verrassen.</p> <p><em>'Een zeer interessant werk over de verschillende manieren om rauwe vis (of gerookte vis of tataki) aan te bieden.'</em> <br />- Thuries – Le magazine de la gastronomie</p> <p><em>'[...] een ode aan de diversiteit van rauwe visgerechten en een herinnering aan het belang van duurzaamheid in onze culinaire keuzes.'</em> <br />- Mevrouw Hamersma</p>
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Terra - Lannoo
Imprint
Language dut
Page count 160
Duration
Publication date first 2024-06-03
Publication date latest 2024-06-10
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789089899934 (BB)
  • ISBN: 9789401446327 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!