Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 249474,
    "slug": "t-laurierblad",
    "nstc": null,
    "title": "'t Laurierblad",
    "subtitle": "Guy Van Cauteren (NL)",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "'Koken is geen kunst, het is een ambacht.' zegt Guy Van Cauteren, chef van restaurant 't Laurierblad in Berlare.nDit boek vertelt het passionele verhaal van meer dan 40 jaar gastronomie. Voor Van Cauteren zijn recepten enkel aanzetten die de individualist op weg helpen een eigen interpretatie te vormen. nGuy Van Cauteren heeft een hekel aan alles wat in keurslijfjes zit. Voor hem klasse maar geen pretenties. Zijn keuken is klassiek, maar niet in de betekenis van nostalgisch.nnMet veel respect worden de ingredi?nten en de keuze ervan besproken. Van wilde paling en wilde fazant tot hoevevarken, elk recept wordt met dezelfde passie behandeld. Het zijn niet de typische recepten van grootmoeder, daar is Van Cauteren t? rebels voor.nnPrikkelen van de zintuigen, goed doseren en de klanten waar voor hun geld bieden zijn d? topprioriteiten voor Van Cauteren.nnBijgestaan door de schitterende fotografie van Willy Lippens en de boeiende teksten van Stefaan Van Laere, bent u zo bereid om zelf aan de slag te gaan volgens uw eigen interpretatie.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 180,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2008-05-20",
    "publication_date_latest": "2008-05-20",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789053496725",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:00:12+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:19:15+00:00",
    "publisher": {
        "id": 279,
        "slug": "snoeck-publishers",
        "name": "Snoeck Publishers",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:06+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:41+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:00:12+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:00:12+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

't Laurierblad

Guy Van Cauteren (NL)
ID 249474
Slug t-laurierblad
Contributors
Annotation
Description 'Koken is geen kunst, het is een ambacht.' zegt Guy Van Cauteren, chef van restaurant 't Laurierblad in Berlare.nDit boek vertelt het passionele verhaal van meer dan 40 jaar gastronomie. Voor Van Cauteren zijn recepten enkel aanzetten die de individualist op weg helpen een eigen interpretatie te vormen. nGuy Van Cauteren heeft een hekel aan alles wat in keurslijfjes zit. Voor hem klasse maar geen pretenties. Zijn keuken is klassiek, maar niet in de betekenis van nostalgisch.nnMet veel respect worden de ingredi?nten en de keuze ervan besproken. Van wilde paling en wilde fazant tot hoevevarken, elk recept wordt met dezelfde passie behandeld. Het zijn niet de typische recepten van grootmoeder, daar is Van Cauteren t? rebels voor.nnPrikkelen van de zintuigen, goed doseren en de klanten waar voor hun geld bieden zijn d? topprioriteiten voor Van Cauteren.nnBijgestaan door de schitterende fotografie van Willy Lippens en de boeiende teksten van Stefaan Van Laere, bent u zo bereid om zelf aan de slag te gaan volgens uw eigen interpretatie.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Snoeck Publishers
Imprint
Language dut
Page count 180
Duration
Publication date first 2008-05-20
Publication date latest 2008-05-20
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789053496725 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!