Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 199156,
    "slug": "taartdecoratietechnieken-rachel-brown",
    "nstc": null,
    "title": "Taartdecoratietechnieken",
    "subtitle": "technieken en tips voor het maken van prachtige taarten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Technieken en tips voor het maken van prachtige taarten<br/>- vormen<br/>- technieken<br/>- bewaren<br/>Dit boek bevat alle informatie en recepten die u nodig heeft om steeds opnieuw eenvoudige, maar indrukwekkende taarten te maken.<br/><br/>Alles wat u moet weten om te kunnen beginnen: materialen, recepten, bakvormen, bakken, bestrijken, vullen, bewaren en invriezen.<br/><br/>Stapsgewijze aanwijzingen voor het bekleden van taarten met fondant, eenvoudig spuitwerk, speciale effecten en modelleren.<br/><br/>Ideaal voor beginners, maar ook voor de meer ervaren 'versierders'.<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 128,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2010-10-02",
    "publication_date_latest": "2010-10-02",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048302567",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:13:56+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 109216,
            "slug": "rachel-brown",
            "key_names": "Brown",
            "names_before_key": "Rachel",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Taartdecoratietechnieken

technieken en tips voor het maken van prachtige taarten
ID 199156
Slug taartdecoratietechnieken-rachel-brown
Contributors
Author : Rachel Brown
Annotation
Description Technieken en tips voor het maken van prachtige taarten<br/>- vormen<br/>- technieken<br/>- bewaren<br/>Dit boek bevat alle informatie en recepten die u nodig heeft om steeds opnieuw eenvoudige, maar indrukwekkende taarten te maken.<br/><br/>Alles wat u moet weten om te kunnen beginnen: materialen, recepten, bakvormen, bakken, bestrijken, vullen, bewaren en invriezen.<br/><br/>Stapsgewijze aanwijzingen voor het bekleden van taarten met fondant, eenvoudig spuitwerk, speciale effecten en modelleren.<br/><br/>Ideaal voor beginners, maar ook voor de meer ervaren 'versierders'.<br/>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 128
Duration
Publication date first 2010-10-02
Publication date latest 2010-10-02
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048302567 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!