Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 210772,
    "slug": "tartaar-van-het-mes-jean-guillaume-dufour",
    "nstc": null,
    "title": "Tartaar van het mes",
    "subtitle": "vlees, vis, groenten, fruit",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Rauw of even aangebakken is tartaar een echte delicatesse. Naast de alom bekende klassiekers als steak tartaar en kalfstartaar biedt dit boek ook verrassende gerechten, zoals tartaar met blauwe kaas en walnoten en tartaar van zalm of dorade. Zelfs tartaar van fruit en groenten komen aan bod.<br/><br/>Alle recepten in dit boek zijn afkomstig van de Parijse restaurantketen Les Tontons, dat gespecialiseerd is in tartaargerechten. In 2003 opende het eerste filiaal zijn deuren. Inmiddels zijn er in Parijs drie vestigingen.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 72,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2014-02-07",
    "publication_date_latest": "2014-02-07",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461430861",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:15:43+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 117063,
            "slug": "jean-guillaume-dufour",
            "key_names": "Dufour",
            "names_before_key": "Jean-Guillaume",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Tartaar van het mes

vlees, vis, groenten, fruit
ID 210772
Slug tartaar-van-het-mes-jean-guillaume-dufour
Contributors
Author : Jean-Guillaume Dufour
Annotation
Description Rauw of even aangebakken is tartaar een echte delicatesse. Naast de alom bekende klassiekers als steak tartaar en kalfstartaar biedt dit boek ook verrassende gerechten, zoals tartaar met blauwe kaas en walnoten en tartaar van zalm of dorade. Zelfs tartaar van fruit en groenten komen aan bod.<br/><br/>Alle recepten in dit boek zijn afkomstig van de Parijse restaurantketen Les Tontons, dat gespecialiseerd is in tartaargerechten. In 2003 opende het eerste filiaal zijn deuren. Inmiddels zijn er in Parijs drie vestigingen.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 72
Duration
Publication date first 2014-02-07
Publication date latest 2014-02-07
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461430861 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!