Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 329084,
    "slug": "technieken-en-recepten-voor-het-roken-van-vlees-vis-groente-en-nog-veel-meer-ardie-a-davis",
    "nstc": null,
    "title": "Technieken en recepten voor het roken van vlees, vis, groente en nog veel meer",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Roken is leuk... op de barbecue welteverstaan!<br/><br/>Het maakt niet uit of u een enorme luxe smoker of een doodgewone kogelbarbecue heeft - als u de 25 onmisbare rooktechnieken kent, kunt u altijd genieten van heerlijk zelfgerookte ribs, zalm en kip.<br/><br/>Waar vind ik die technieken, hoor ik u denken. Hier, in dit boek. Met deze technieken en de 25 bijbehorende recepten bent u niet alleen een 'smoker' maar vooral 'hot'!<br/><br/>'Toen ik destijds probeerde om mijn culinaire reputatie in de barbecuewereld te vestigen, zocht ik de deskundige leiding van Ardie Davis via zijn innerlijke barbecuesjamaan Remus Powers. In dit boek laat hij iedereen delen in zijn jaren- en jarenlange ervaring. Geen enkele barbecue-avonturier mag dit boek missen.'<br/>? Chris Schlesinger, chef/mede-eigenaar van The Automatic en coauteur van Grill It! en Let the Flames Begin<br/>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 128,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2018-05-01",
    "publication_date_latest": "2018-06-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048316502",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:20:21+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:26:20+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 197846,
            "slug": "ardie-a-davis",
            "key_names": "Davis",
            "names_before_key": "Ardie",
            "prefix_to_key": "A.",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:20:21+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:20:21+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Technieken en recepten voor het roken van vlees, vis, groente en nog veel meer

ID 329084
Slug technieken-en-recepten-voor-het-roken-van-vlees-vis-groente-en-nog-veel-meer-ardie-a-davis
Contributors
Author : Ardie A. Davis
Annotation
Description Roken is leuk... op de barbecue welteverstaan!<br/><br/>Het maakt niet uit of u een enorme luxe smoker of een doodgewone kogelbarbecue heeft - als u de 25 onmisbare rooktechnieken kent, kunt u altijd genieten van heerlijk zelfgerookte ribs, zalm en kip.<br/><br/>Waar vind ik die technieken, hoor ik u denken. Hier, in dit boek. Met deze technieken en de 25 bijbehorende recepten bent u niet alleen een 'smoker' maar vooral 'hot'!<br/><br/>'Toen ik destijds probeerde om mijn culinaire reputatie in de barbecuewereld te vestigen, zocht ik de deskundige leiding van Ardie Davis via zijn innerlijke barbecuesjamaan Remus Powers. In dit boek laat hij iedereen delen in zijn jaren- en jarenlange ervaring. Geen enkele barbecue-avonturier mag dit boek missen.'<br/>? Chris Schlesinger, chef/mede-eigenaar van The Automatic en coauteur van Grill It! en Let the Flames Begin<br/>
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 128
Duration
Publication date first 2018-05-01
Publication date latest 2018-06-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048316502 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!