Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 404084,
    "slug": "the-butchers-book-nieuwe-editie-hendrik-dierendonck",
    "nstc": null,
    "title": "The butcher\u2019s book",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Nieuwe, aangevulde editie van de klassieker van meester-beenhouwer Hendrik Dierendonck<br />\n<br />\nHendrik en zijn vader Raymond Dierendonck groeiden de afgelopen jaren uit tot d\u00e9 referentie als het over vlees gaat. Ze leveren alleen kwaliteit van het hoogste niveau en worden gevolgd door talrijke topchefs.<br />\n<br />\nDierendonck is een van de voortrekkers van de internationale nose to tail-filosofie, waarbij letterlijk al het vlees van een geslacht dier benut wordt. Hij heeft zich gespecialiseerd in de veredeling en rijping van uitzonderlijk vlees, onder meer van het West-Vlaams rood rund.<br />\n<br />\nDeze publicatie is een herwerkte uitgave van het cultboek The Butcher\u2019s Book, dat uitgebreid werd met tientallen tijdloze recepten. Herontdek de heerlijkste klassiekers uit de toonbank van de slagerij en uit Dierendoncks sterrenrestaurant Carcasse, sta stil bij het beenhouwersambacht en leer zelf vlees te bereiden \u00e0 la Dierendonck.<br />\n<br />\nMet tekstbijdragen van Hendrik Dierendonck, Ren\u00e9 S\u00e9pul en Marijke Libert, en klassefotografie door Thomas Sweertvaegher, Piet De Kersgieter en Stephan Vanfleteren.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2021-07-01",
    "publication_date_latest": "2021-07-10",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789463887939",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:40:43+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:33:11+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6655,
        "slug": "hannibal-books",
        "name": "Hannibal Books",
        "created_at": "2025-09-19T12:43:07+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 247765,
            "slug": "hendrik-dierendonck-2",
            "key_names": "Dierendonck",
            "names_before_key": "Hendrik",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:40:43+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:40:43+00:00"
        }
    ]
}
        

The butcher’s book

ID 404084
Slug the-butchers-book-nieuwe-editie-hendrik-dierendonck
Contributors
Author : Hendrik Dierendonck
Annotation
Description Nieuwe, aangevulde editie van de klassieker van meester-beenhouwer Hendrik Dierendonck<br /> <br /> Hendrik en zijn vader Raymond Dierendonck groeiden de afgelopen jaren uit tot dé referentie als het over vlees gaat. Ze leveren alleen kwaliteit van het hoogste niveau en worden gevolgd door talrijke topchefs.<br /> <br /> Dierendonck is een van de voortrekkers van de internationale nose to tail-filosofie, waarbij letterlijk al het vlees van een geslacht dier benut wordt. Hij heeft zich gespecialiseerd in de veredeling en rijping van uitzonderlijk vlees, onder meer van het West-Vlaams rood rund.<br /> <br /> Deze publicatie is een herwerkte uitgave van het cultboek The Butcher’s Book, dat uitgebreid werd met tientallen tijdloze recepten. Herontdek de heerlijkste klassiekers uit de toonbank van de slagerij en uit Dierendoncks sterrenrestaurant Carcasse, sta stil bij het beenhouwersambacht en leer zelf vlees te bereiden à la Dierendonck.<br /> <br /> Met tekstbijdragen van Hendrik Dierendonck, René Sépul en Marijke Libert, en klassefotografie door Thomas Sweertvaegher, Piet De Kersgieter en Stephan Vanfleteren.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Hannibal Books
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2021-07-01
Publication date latest 2021-07-10
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789463887939 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!