Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 430044,
    "slug": "the-curry-guy-bbq-dan-toombs",
    "nstc": null,
    "title": "The Curry Guy BBQ",
    "subtitle": "meer dan 100 Indiase klassiekers van de barbecue",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Dan Toombs, a.k.a. The Curry Guy, steekt het vuur<br />\naan en deelt Indiase gerechten die op de barbecue,<br />\ngrill of in een pan boven open vuur bereid kunnen<br />\nworden. Met goede uitleg over apparatuur, het<br />\nverschil tussen roosteren en grillen, het beheersen<br />\nvan de temperatuur, gebruik maken van directe<br />\nof indirecte hitte, verras je iedereen met geweldige<br />\nIndiase gerechten van de barbecue.<br />\n<br />\nSteek de fik erin en bereid kashmiri kabargah<br />\nlamskoteletjes, kip tandoori, diverse variaties aan<br />\nkebab of pittig gevulde mosselen. Kleine gerechten,<br />\nvis- en vleesbereidingen maar ook groente-, rijst- en<br />\nbroodrecepten die je op open vuur bereidt. Maak<br />\neens knapperige saffraanrijst, rokerige chana dal of<br />\nnaan gevuld met curry.<br />\n<br />\nDaarnaast biedt The Curry Guy BBQ heerlijke<br />\nsauzen zoals ra\u00efta met geroosterde uien, kashmiri hot<br />\nsauce, pittige tomatenchutney en diverse marinades<br />\nen rubs. Bij elk recept zie je in een oogopslag of<br />\nhet vegetarisch, glutenvrij of snel te bereiden is.<br />\nBreid je barbecuerepertoire uit en schotel je gasten<br />\nverrassende Indiase gerechten voor.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 176,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2022-06-07",
    "publication_date_latest": "2022-06-07",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432766",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:47:26+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:35:34+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 264532,
            "slug": "dan-toombs-2",
            "key_names": "Toombs",
            "names_before_key": "Dan",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:47:26+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:47:26+00:00"
        }
    ]
}
        

The Curry Guy BBQ

meer dan 100 Indiase klassiekers van de barbecue
ID 430044
Slug the-curry-guy-bbq-dan-toombs
Contributors
Author : Dan Toombs
Annotation
Description Dan Toombs, a.k.a. The Curry Guy, steekt het vuur<br /> aan en deelt Indiase gerechten die op de barbecue,<br /> grill of in een pan boven open vuur bereid kunnen<br /> worden. Met goede uitleg over apparatuur, het<br /> verschil tussen roosteren en grillen, het beheersen<br /> van de temperatuur, gebruik maken van directe<br /> of indirecte hitte, verras je iedereen met geweldige<br /> Indiase gerechten van de barbecue.<br /> <br /> Steek de fik erin en bereid kashmiri kabargah<br /> lamskoteletjes, kip tandoori, diverse variaties aan<br /> kebab of pittig gevulde mosselen. Kleine gerechten,<br /> vis- en vleesbereidingen maar ook groente-, rijst- en<br /> broodrecepten die je op open vuur bereidt. Maak<br /> eens knapperige saffraanrijst, rokerige chana dal of<br /> naan gevuld met curry.<br /> <br /> Daarnaast biedt The Curry Guy BBQ heerlijke<br /> sauzen zoals raïta met geroosterde uien, kashmiri hot<br /> sauce, pittige tomatenchutney en diverse marinades<br /> en rubs. Bij elk recept zie je in een oogopslag of<br /> het vegetarisch, glutenvrij of snel te bereiden is.<br /> Breid je barbecuerepertoire uit en schotel je gasten<br /> verrassende Indiase gerechten voor.
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 176
Duration
Publication date first 2022-06-07
Publication date latest 2022-06-07
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432766 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!