Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 456244,
    "slug": "the-farm-table-julius-roberts",
    "nstc": null,
    "title": "The farm table",
    "subtitle": "100 recepten van 't land, zo op je bord",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Seizoensgebonden en duurzaam koken op zijn best! Proef het goede leven met deze heerlijke verzameling van 100 recepten ge&iuml;nspireerd op het platteland.</p>\n<p>Ontmoet Julius Roberts: professioneel chef, parttime moestuinier en boer en bovenal fulltime levensgenieter! Na een kalenderjaar werken op zijn boerderij in het Engelse Dorset deelt hij zijn eerlijke verhalen over het boerenleven en zijn doordachte recepten en brengt ons daarmee terug naar het ritme van de seizoenen. Julius laat je zien hoe je het beste uit de overvloed van de natuur haalt: van knapperige appels in de herfst, roze rabarber in de winter, asperges en daslook in de lente, tot de eerste zomerse aardbeien. Heerlijk eten hoeft niet duur te zijn. Met deze troostende en inspirerende gerechten haal je het beste uit betaalbare, eenvoudige ingredi&euml;nten.</p>\n<p>Met zijn passie voor duurzaamheid, dierenwelzijn, tuinieren en de jaargetijden weet Julius ons te overtuigen contact te maken met de natuur en naar buiten te gaan. Zijn boek vertelt het verhaal van de boerderij, het harde werken en het weer, en bevat honderd heerlijke recepten gemaakt met producten van eigen bodem of van lokale boerenwinkels.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 320,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2023-09-21",
    "publication_date_latest": "2023-09-26",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789464042580",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:54:27+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:38:22+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6568,
        "slug": "nieuw-amsterdam-2",
        "name": "Nieuw Amsterdam",
        "created_at": "2025-09-19T13:38:46+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:41+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 281622,
            "slug": "julius-roberts",
            "key_names": "Roberts",
            "names_before_key": "Julius",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:54:27+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:54:27+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

The farm table

100 recepten van 't land, zo op je bord
ID 456244
Slug the-farm-table-julius-roberts
Contributors
Author : Julius Roberts
Annotation
Description <p>Seizoensgebonden en duurzaam koken op zijn best! Proef het goede leven met deze heerlijke verzameling van 100 recepten ge&iuml;nspireerd op het platteland.</p> <p>Ontmoet Julius Roberts: professioneel chef, parttime moestuinier en boer en bovenal fulltime levensgenieter! Na een kalenderjaar werken op zijn boerderij in het Engelse Dorset deelt hij zijn eerlijke verhalen over het boerenleven en zijn doordachte recepten en brengt ons daarmee terug naar het ritme van de seizoenen. Julius laat je zien hoe je het beste uit de overvloed van de natuur haalt: van knapperige appels in de herfst, roze rabarber in de winter, asperges en daslook in de lente, tot de eerste zomerse aardbeien. Heerlijk eten hoeft niet duur te zijn. Met deze troostende en inspirerende gerechten haal je het beste uit betaalbare, eenvoudige ingredi&euml;nten.</p> <p>Met zijn passie voor duurzaamheid, dierenwelzijn, tuinieren en de jaargetijden weet Julius ons te overtuigen contact te maken met de natuur en naar buiten te gaan. Zijn boek vertelt het verhaal van de boerderij, het harde werken en het weer, en bevat honderd heerlijke recepten gemaakt met producten van eigen bodem of van lokale boerenwinkels.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Nieuw Amsterdam
Imprint
Language dut
Page count 320
Duration
Publication date first 2023-09-21
Publication date latest 2023-09-26
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789464042580 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!