Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 207657,
    "slug": "thuis-in-de-franse-keuken-g-savoy",
    "nstc": null,
    "title": "Thuis in de Franse keuken",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "GUY SAVOY, een van de meest gevierde chef-koks in Frankrijk, werd door de \r\nRelais Gourmands in 2002 tot Chef van het Jaar uitgeroepen. Hij is de \r\neigenaar van Guy Savoy, een haute cuisine restaurant bij de Arc de Triomphe \r\nin Parijs dat enige tijd geleden met drie Michelinsterren werd \r\nonderscheiden. Guy Savoy heeft zijn culinaire wortels in de Franse regio \r\nDauphin\u00e9 nooit vergeten. Daar leerde hij als kind de zuivere smaak van \r\nplaatselijke producten kennen en waarderen. Tegenwoordig combineert hij de \r\nmeest luxueuze met de meest eenvoudige ingredi\u00ebnten in inventieve gerechten \r\ndie altijd gebaseerd zijn op de technieken van de klassieke Franse keuken. \r\nIn dit kookboek, zijn eerste dat in het Nederlands verschijnt, vertelt hij \r\nalles over recepten uit zijn persoonlijke repertoire, zoals \r\nSperziebonensalade, Groente-spekquiche en Frambozenclafoutis. Maar hij \r\ngeeft ook recepten voor speciale gelegenheden, zoals Lamsstoofpot met \r\nlentegroenten, en Kaassouffl\u00e9. Die zijn wat bewerkelijker, maar alle moeite \r\nvan het bereiden meer dan waard.  \r\n\r\n\r\n\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2005-01-28",
    "publication_date_latest": "2005-01-28",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789073191303",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:15:28+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 114279,
            "slug": "g-savoy",
            "key_names": "Savoy",
            "names_before_key": "G.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Thuis in de Franse keuken

ID 207657
Slug thuis-in-de-franse-keuken-g-savoy
Contributors
Author : G. Savoy
Annotation
Description GUY SAVOY, een van de meest gevierde chef-koks in Frankrijk, werd door de Relais Gourmands in 2002 tot Chef van het Jaar uitgeroepen. Hij is de eigenaar van Guy Savoy, een haute cuisine restaurant bij de Arc de Triomphe in Parijs dat enige tijd geleden met drie Michelinsterren werd onderscheiden. Guy Savoy heeft zijn culinaire wortels in de Franse regio Dauphiné nooit vergeten. Daar leerde hij als kind de zuivere smaak van plaatselijke producten kennen en waarderen. Tegenwoordig combineert hij de meest luxueuze met de meest eenvoudige ingrediënten in inventieve gerechten die altijd gebaseerd zijn op de technieken van de klassieke Franse keuken. In dit kookboek, zijn eerste dat in het Nederlands verschijnt, vertelt hij alles over recepten uit zijn persoonlijke repertoire, zoals Sperziebonensalade, Groente-spekquiche en Frambozenclafoutis. Maar hij geeft ook recepten voor speciale gelegenheden, zoals Lamsstoofpot met lentegroenten, en Kaassoufflé. Die zijn wat bewerkelijker, maar alle moeite van het bereiden meer dan waard.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2005-01-28
Publication date latest 2005-01-28
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789073191303 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!