Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 314015,
    "slug": "thuiskomen-dorien-knockaert",
    "nstc": null,
    "title": "Thuiskomen",
    "subtitle": "de magie van doordeweeks koken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Recepten en tips voor voldoening en plezier in doordeweeks koken<br/><br/>Culinair journalist Dorien Knockaert houdt met dit boek een pleidooi om doordeweeks koken niet langer stiefmoederlijk te behandelen, maar er in tegendeel van te genieten. Het is een bouwdoos om eenvoudige maaltijden lekker, haalbaar, gevarieerd en avontuurlijk te maken, maar niet t\u00e9 avontuurlijk.<br/><br/>Doriens favoriete gerechten zijn vaak sober, vaak een beetje picknickachtig, altijd met groenten in de hoofdrol. De hoofdstukken zijn gewijd aan soepen, salades, groenten in de oven, eieren, rijstkommen, pasta, uien, platbrood, bonen en fruit. <br/><br/>Alle recepten bieden houvast, maar zijn ook flexibel: je krijgt tips om ze aan te passen aan wat in je koelkast ligt, aan het seizoen, aan de tijd die je hebt, of aan de noden van het moment. De verschillende hoofdstukken omvatten talloze kleine handigheidjes en 'geheime wapens' die er niet alleen voor zorgen dat je je lievelingsgerechten snel in de vingers krijgt, maar ook met steeds meer vertrouwen uit de losse pols gaat koken.<br/><br/>Dorien Knockaert werkt als reporter en culinair redacteur voor De Standaard. Ze schreef eerder al het boek 'Goed eten' en (Samen met Kim Leysen) ook 'De moestuin van Mme Zsazsa - Een jaar zaaien, koken en proeven.'",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-10-12",
    "publication_date_latest": "2017-10-17",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789460582127",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:16:38+00:00",
    "updated_at": "2025-11-09T00:25:07+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1356,
        "slug": "luster-uitgeverij",
        "name": "Luster Uitgeverij",
        "created_at": "2025-09-19T12:34:41+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:25+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 186995,
            "slug": "dorien-knockaert-2",
            "key_names": "Knockaert",
            "names_before_key": "Dorien",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:16:38+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:16:38+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Thuiskomen

de magie van doordeweeks koken
ID 314015
Slug thuiskomen-dorien-knockaert
Contributors
Author : Dorien Knockaert
Annotation
Description Recepten en tips voor voldoening en plezier in doordeweeks koken<br/><br/>Culinair journalist Dorien Knockaert houdt met dit boek een pleidooi om doordeweeks koken niet langer stiefmoederlijk te behandelen, maar er in tegendeel van te genieten. Het is een bouwdoos om eenvoudige maaltijden lekker, haalbaar, gevarieerd en avontuurlijk te maken, maar niet té avontuurlijk.<br/><br/>Doriens favoriete gerechten zijn vaak sober, vaak een beetje picknickachtig, altijd met groenten in de hoofdrol. De hoofdstukken zijn gewijd aan soepen, salades, groenten in de oven, eieren, rijstkommen, pasta, uien, platbrood, bonen en fruit. <br/><br/>Alle recepten bieden houvast, maar zijn ook flexibel: je krijgt tips om ze aan te passen aan wat in je koelkast ligt, aan het seizoen, aan de tijd die je hebt, of aan de noden van het moment. De verschillende hoofdstukken omvatten talloze kleine handigheidjes en 'geheime wapens' die er niet alleen voor zorgen dat je je lievelingsgerechten snel in de vingers krijgt, maar ook met steeds meer vertrouwen uit de losse pols gaat koken.<br/><br/>Dorien Knockaert werkt als reporter en culinair redacteur voor De Standaard. Ze schreef eerder al het boek 'Goed eten' en (Samen met Kim Leysen) ook 'De moestuin van Mme Zsazsa - Een jaar zaaien, koken en proeven.'
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Luster Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2017-10-12
Publication date latest 2017-10-17
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789460582127 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!