Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 207401,
    "slug": "tonijn-vers-en-uit-blik-kati-debecker",
    "nstc": null,
    "title": "TONIJN VERS EN UIT BLIK",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Tonijn in eer hersteld\r\nLIESBETH: Niets is lekkerder dan heerlijk verse tonijn, en ook uit blik kan ik deze vis wel waarderen. Inspiratie om hem te bereiden vindt u volop in dit boek\r\nNu verse tonijn steeds vaker in recepten \u00e9n in de winkels opduikt, vervaagt eindelijk de herinnering aan met tonijn gevulde ei- en perzikhelften! Als carpaccio, of kort dichtgeschroeid maar nog mooi rauw of ros\u00e9 van binnen, of verwerkt in sushi: heerlijk! Kati Debecker, die met haar man Marc Legendre al een hele tijd op Gran Canaria woont, mag zich gelukkig prijzen dat ze dagelijks kan kiezen uit diverse soorten verser-dan-verse tonijn. Kati en Marc koken allebei graag \u00e9n goed. Vorig jaar ben ik voor Libelle een paar dagen met hen opgetrokken en hebben we samen in de keuken gestaan. Zalig! Toen al had Kati plannen voor dit boek en het is er nu dan eindelijk van gekomen. In Tonijn, vers en uit blik vindt u van alles, van tapas tot hoofdgerechten, mousses, koude en warme schotels. De vrij eenvoudige recepten met tonijn uit blik laten zien dat het nog zo gek niet is om er een voorraadje van in huis te hebben. En de recepten met verse tonijn bewijzen vooral dat deze vis puur natuur het allerlekkerst is, wat ingewikkelde recepten overbodig maakt.\r\n",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "1999-01-01",
    "publication_date_latest": "1999-01-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789044307078",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
    "updated_at": "2025-10-30T00:14:43+00:00",
    "publisher": {
        "id": 70,
        "slug": "the-house-of-books-bv",
        "name": "The House of Books B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 114129,
            "slug": "kati-debecker",
            "key_names": "DEBECKER",
            "names_before_key": "KATI",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

TONIJN VERS EN UIT BLIK

ID 207401
Slug tonijn-vers-en-uit-blik-kati-debecker
Contributors
Author : KATI DEBECKER
Annotation
Description Tonijn in eer hersteld LIESBETH: Niets is lekkerder dan heerlijk verse tonijn, en ook uit blik kan ik deze vis wel waarderen. Inspiratie om hem te bereiden vindt u volop in dit boek Nu verse tonijn steeds vaker in recepten én in de winkels opduikt, vervaagt eindelijk de herinnering aan met tonijn gevulde ei- en perzikhelften! Als carpaccio, of kort dichtgeschroeid maar nog mooi rauw of rosé van binnen, of verwerkt in sushi: heerlijk! Kati Debecker, die met haar man Marc Legendre al een hele tijd op Gran Canaria woont, mag zich gelukkig prijzen dat ze dagelijks kan kiezen uit diverse soorten verser-dan-verse tonijn. Kati en Marc koken allebei graag én goed. Vorig jaar ben ik voor Libelle een paar dagen met hen opgetrokken en hebben we samen in de keuken gestaan. Zalig! Toen al had Kati plannen voor dit boek en het is er nu dan eindelijk van gekomen. In Tonijn, vers en uit blik vindt u van alles, van tapas tot hoofdgerechten, mousses, koude en warme schotels. De vrij eenvoudige recepten met tonijn uit blik laten zien dat het nog zo gek niet is om er een voorraadje van in huis te hebben. En de recepten met verse tonijn bewijzen vooral dat deze vis puur natuur het allerlekkerst is, wat ingewikkelde recepten overbodig maakt.
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher The House of Books B.V.
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 1999-01-01
Publication date latest 1999-01-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789044307078 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!