Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 207691,
    "slug": "toprecepten-weekend-knack-tarte-tatin-ander-zoet-gebak-pieter-van-doveren",
    "nstc": null,
    "title": "Toprecepten Weekend Knack Tarte tatin & ander zoet gebak",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "35 toprecepten verzameld door Pieter Van Doveren \r\n\r\nIn de oudheid werden de eerste koeken en taarten gebakken tussen primitieve wafelijzers op basis van meel en water. Het waren in Europa de koks van Catherina de Medici die tijdens de renaissance de kunst van het bakken ontwikkelden en variatie en verfijning brachten.\r\n\r\nZij introduceerden het luchtige briochegebak en het bladerdeeg. Later kwamen daar mousselinebiscuit en souffl\u00e9 bij. Laat u gaan met dit inspirerende receptenboekje. Niets evenaart een zelfgebakken taart.\r\n\r\nEen greep uit de recepten:\r\n- Crumbletaart met kersen en kwark\r\n- Rijsttaart met gekonfijte sinaasappelschil\r\n- Chocoladetaart met perzik en chocoladesaus\r\n- Amandeltaartjes met kersen\r\n-Opgerolde cake met bosbessen\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 83,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2009-11-18",
    "publication_date_latest": "2009-11-18",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789086792344",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:42+00:00",
    "publisher": {
        "id": 298,
        "slug": "roularta-media-group",
        "name": "Roularta Media Group",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:06+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:01:57+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 114006,
            "slug": "pieter-van-doveren",
            "key_names": "Doveren",
            "names_before_key": "Pieter",
            "prefix_to_key": "van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Toprecepten Weekend Knack Tarte tatin & ander zoet gebak

ID 207691
Slug toprecepten-weekend-knack-tarte-tatin-ander-zoet-gebak-pieter-van-doveren
Contributors
Author : Pieter van Doveren
Annotation
Description 35 toprecepten verzameld door Pieter Van Doveren In de oudheid werden de eerste koeken en taarten gebakken tussen primitieve wafelijzers op basis van meel en water. Het waren in Europa de koks van Catherina de Medici die tijdens de renaissance de kunst van het bakken ontwikkelden en variatie en verfijning brachten. Zij introduceerden het luchtige briochegebak en het bladerdeeg. Later kwamen daar mousselinebiscuit en soufflé bij. Laat u gaan met dit inspirerende receptenboekje. Niets evenaart een zelfgebakken taart. Een greep uit de recepten: - Crumbletaart met kersen en kwark - Rijsttaart met gekonfijte sinaasappelschil - Chocoladetaart met perzik en chocoladesaus - Amandeltaartjes met kersen -Opgerolde cake met bosbessen
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Roularta Media Group
Imprint
Language dut
Page count 83
Duration
Publication date first 2009-11-18
Publication date latest 2009-11-18
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789086792344 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!