Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 321314,
    "slug": "toscane-giancarlo-caldesi",
    "nstc": null,
    "title": "Toscane",
    "subtitle": "simpele recepten en feestmaaltijden uit Itali\u00eb",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>De Toscaanse bevolking is immens trots op hun regio en de liefde voor de omgeving vertaalt zich in een keuken die nooit teleurstelt. Giancarlo &amp; Katie Caldesi nemen je mee op een culinaire, Toscaanse dag. Het ritme van het dagelijks leven is gelijk aan hoe er gekookt wordt: traag en kalm.</p>\n<p>Begin de dag met een sterke espresso en geroosterd brood met tomaten en olijfolie. 'L'ora di pranzo' (lunchtijd) wordt traditioneel met familie thuis doorgebracht, pratend en onderwijl genietend van een goede pasta met rag&ugrave;. Weekendmaaltijden zijn een feest en iedere maand kent zijn eigen dolce: van zomerse 'macedonia' tot 'pan con santi' in de herfst, er is altijd een gerecht om je in onder te dompelen.</p>\n<p>Tegen een achtergrond van glooiende heuvels neemt 'Toscane' je mee op een culinaire reis door het diverse landschap, waarbij je tradities en kooktechnieken leert kennen die deze regio zo kenmerkend maakt.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 272,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2018-05-01",
    "publication_date_latest": "2018-05-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461431875",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:18:39+00:00",
    "updated_at": "2025-11-02T00:25:24+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 191833,
            "slug": "giancarlo-caldesi-2",
            "key_names": "Caldesi",
            "names_before_key": "Giancarlo",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 191834,
            "slug": "katie-caldesi-2",
            "key_names": "Caldesi",
            "names_before_key": "Katie",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:18:39+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:18:39+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Toscane

simpele recepten en feestmaaltijden uit Italiƫ
ID 321314
Slug toscane-giancarlo-caldesi
Contributors
Author : Giancarlo Caldesi
Author : Katie Caldesi
Annotation
Description <p>De Toscaanse bevolking is immens trots op hun regio en de liefde voor de omgeving vertaalt zich in een keuken die nooit teleurstelt. Giancarlo &amp; Katie Caldesi nemen je mee op een culinaire, Toscaanse dag. Het ritme van het dagelijks leven is gelijk aan hoe er gekookt wordt: traag en kalm.</p> <p>Begin de dag met een sterke espresso en geroosterd brood met tomaten en olijfolie. 'L'ora di pranzo' (lunchtijd) wordt traditioneel met familie thuis doorgebracht, pratend en onderwijl genietend van een goede pasta met rag&ugrave;. Weekendmaaltijden zijn een feest en iedere maand kent zijn eigen dolce: van zomerse 'macedonia' tot 'pan con santi' in de herfst, er is altijd een gerecht om je in onder te dompelen.</p> <p>Tegen een achtergrond van glooiende heuvels neemt 'Toscane' je mee op een culinaire reis door het diverse landschap, waarbij je tradities en kooktechnieken leert kennen die deze regio zo kenmerkend maakt.</p>
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 272
Duration
Publication date first 2018-05-01
Publication date latest 2018-05-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461431875 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!