Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 340856,
    "slug": "tsukemono-peter-van-berckel",
    "nstc": null,
    "title": "Tsuk\u00e9mono",
    "subtitle": "snelle groentefermentaties uit Japan",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": "<p>In dit boek leer je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Je kunt kiezen uit meer dan vijftig - veelal vegan &ndash; traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken.</p>",
    "description": "<p>In dit boek leer je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Je kunt kiezen uit meer dan vijftig - veelal vegan &ndash; traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken.</p>\n<p>Tsuk&eacute;mono is de Japanse verzamelnaam voor gefermenteerde groenten, wat wij in het westen pickles noemen. In Japan worden tsuk&eacute;monopickles bij iedere maaltijd als bijgerecht gegeten. Deze eeuwenoude methode is eenvoudig toe te passen en sluit aan bij de huidige belangstelling<span>voor gefermenteerde voeding.</span></p>\n<p><strong>Iedere dag een pickle</strong></p>\n<p>Pickles zijn een culinaire toevoeging aan je maaltijd. Het is een hernieuwde kennismaking met groente,&nbsp;<span>zelfs de soorten die je al door en door dacht te kennen. Door het pickle-proces ontstaat smaakconcentratie</span><br /><span><span>en een unieke knapperigheid. En door de start van het fermentatieproces ondersteun je met deze pickles je spijsvertering en darmconditie.</span></span></p>\n<p>Kok en natuurvoedingskundige <strong>Peter van Berckel</strong> leert je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Met meer dan vijftig - veelal vegan - recepten kun je direct zelf aan de slag. Je kunt kiezen uit traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken. Als toegift geeft Peter je handzame informatie over vitale voeding als boost voor je dagelijks leven.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 200,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2018-11-09",
    "publication_date_latest": "2018-11-12",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789081821575",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "hebban_rank": null,
    "created_at": "2025-09-19T13:23:37+00:00",
    "updated_at": "2025-11-14T03:54:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2655,
        "slug": "uitgeverij-wvhe",
        "name": "Uitgeverij WVHE ",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:51:49+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:03:40+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 206353,
            "slug": "peter-van-berckel",
            "key_names": "Berckel",
            "names_before_key": "Peter",
            "prefix_to_key": "van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "444",
            "created_at": "2025-09-19T13:23:37+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:23:37+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Tsukémono

snelle groentefermentaties uit Japan
ID 340856
Slug tsukemono-peter-van-berckel
Contributors
Author : Peter van Berckel
Annotation <p>In dit boek leer je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Je kunt kiezen uit meer dan vijftig - veelal vegan &ndash; traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken.</p>
Description <p>In dit boek leer je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Je kunt kiezen uit meer dan vijftig - veelal vegan &ndash; traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken.</p> <p>Tsuk&eacute;mono is de Japanse verzamelnaam voor gefermenteerde groenten, wat wij in het westen pickles noemen. In Japan worden tsuk&eacute;monopickles bij iedere maaltijd als bijgerecht gegeten. Deze eeuwenoude methode is eenvoudig toe te passen en sluit aan bij de huidige belangstelling<span>voor gefermenteerde voeding.</span></p> <p><strong>Iedere dag een pickle</strong></p> <p>Pickles zijn een culinaire toevoeging aan je maaltijd. Het is een hernieuwde kennismaking met groente,&nbsp;<span>zelfs de soorten die je al door en door dacht te kennen. Door het pickle-proces ontstaat smaakconcentratie</span><br /><span><span>en een unieke knapperigheid. En door de start van het fermentatieproces ondersteun je met deze pickles je spijsvertering en darmconditie.</span></span></p> <p>Kok en natuurvoedingskundige <strong>Peter van Berckel</strong> leert je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Met meer dan vijftig - veelal vegan - recepten kun je direct zelf aan de slag. Je kunt kiezen uit traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken. Als toegift geeft Peter je handzame informatie over vitale voeding als boost voor je dagelijks leven.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
444 Vegetarische kookboeken NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij WVHE
Imprint
Language dut
Page count 200
Duration
Publication date first 2018-11-09
Publication date latest 2018-11-12
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789081821575 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!