Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 210677,
    "slug": "uit-india-kumar-mahadevan",
    "nstc": null,
    "title": "Uit India",
    "subtitle": "van geurige curry's tot smaakvolle desserts",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Vannakam, oftewel welkom, in de kleurrijke Indiase keuken! \n'Uit India' is een kruidige en verrassende mix van hedendaagse, maar ook authentieke regionale Indiase maaltijden. \n\nGerechten als Krab Iddiappams (kokoskrab met gestoomde rijstnoedelkoekjes) of Palak Patta Chaat  (een straatgerecht van in kikkererwtenbeslag gefrituurd spinazieblad met drie chutneys en komijnyoghurt) zijn goede voorbeelden van de combinatie van traditie, innovatie en fantastische lokale producten. \n\nHet kookboek is ingedeeld naar de smaken zout, bitter, zuur, gekruid en zoet. Als toegift zijn er bijgerechten als chutneys opgenomen. Dankzij de glorieuze curryrecepten, verrukkelijke visgerechten, interessante vegetarische maaltijden en verfijnde desserts beleef je de cultuur, eettradities en de pure smaken van India. \n\n'Indiaas koken op z'n Indiaas. Een must voor liefhebbers van de Indiase keuken met kleurrijke foto's!' - Foodies",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 232,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-10-10",
    "publication_date_latest": "2013-10-10",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461430847",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:15:42+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 116950,
            "slug": "kumar-mahadevan",
            "key_names": "Mahadevan",
            "names_before_key": "Kumar",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 116951,
            "slug": "suba-mahadevan",
            "key_names": "Mahadevan",
            "names_before_key": "Suba",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:36+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Uit India

van geurige curry's tot smaakvolle desserts
ID 210677
Slug uit-india-kumar-mahadevan
Contributors
Author : Kumar Mahadevan
Author : Suba Mahadevan
Annotation
Description Vannakam, oftewel welkom, in de kleurrijke Indiase keuken! 'Uit India' is een kruidige en verrassende mix van hedendaagse, maar ook authentieke regionale Indiase maaltijden. Gerechten als Krab Iddiappams (kokoskrab met gestoomde rijstnoedelkoekjes) of Palak Patta Chaat (een straatgerecht van in kikkererwtenbeslag gefrituurd spinazieblad met drie chutneys en komijnyoghurt) zijn goede voorbeelden van de combinatie van traditie, innovatie en fantastische lokale producten. Het kookboek is ingedeeld naar de smaken zout, bitter, zuur, gekruid en zoet. Als toegift zijn er bijgerechten als chutneys opgenomen. Dankzij de glorieuze curryrecepten, verrukkelijke visgerechten, interessante vegetarische maaltijden en verfijnde desserts beleef je de cultuur, eettradities en de pure smaken van India. 'Indiaas koken op z'n Indiaas. Een must voor liefhebbers van de Indiase keuken met kleurrijke foto's!' - Foodies
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 232
Duration
Publication date first 2013-10-10
Publication date latest 2013-10-10
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461430847 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!