Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 469002,
    "slug": "van-aardappel-tot-zeewier-eke-marien",
    "nstc": null,
    "title": "Van aardappel tot zeewier",
    "subtitle": "de kunst van lekker koken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Waarom worden groenten zacht als je ze kookt, maar eieren hard? Hoe wordt tofu echt lekker? Waarom koken Italianen met veel olijfolie? Het antwoord op deze - en nog veel meer - vragen lees je in dit boek dat gaat over 11 ingredi\u00ebntgroepen, van aardappelen tot zeewier. We vertellen je met welke technieken je ze het beste kunt bereiden en vooral ook waarom dat zo is. Al deze kennis helpt je om maximaal smaak te halen uit plantaardige en vegetarische producten. En als je die smaak eenmaal te pakken hebt, zul je vlees en vis geen moment meer missen. Een onmisbaar boek voor elke thuiskok die nog beter, lekkerder en verantwoorder wil leren koken. <br />\n<br />\n'Verrijk jezelf, je smaak en je gerechten door het lezen van dit boek. Fascinerend heerlijk.' ONNO KLEYN<br />\n<br />\n'Niet verder lopen! Dit boek kopen. Dit boek zou bij iedereen in de kast moeten staan, het is de basis van alles. Als iedereen dit boek uit zijn/haar hoofd leerde dan kon \u00e9cht iedereen koken. Dit boek is gewoon ongelofelijk essentieel en een must voor iedereen die wel eens een pan vasthoudt. <br />\nDat is dus \u00e9lk mens.' YVETTE VAN BOVEN<br />\n<br />\n'Kijk, dit is een boek waar we op zaten te wachten. Of je nu veganist, <br />\nvege- of flexitari\u00ebr bent, of in elk geval nieuwsgierig naar een plantaardig(er) eetpatroon: Annemarie en Eke bieden je een schat aan nuttige informatie en de lekkerste kooktechnieken voor granen, peulvruchten, groenten, tofu., paddenstoelen en nog veel meer.' JANNEKE VREUGDENHIL",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 320,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2023-09-15",
    "publication_date_latest": "2023-09-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461563156",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:28:08+00:00",
    "updated_at": "2025-10-31T00:40:01+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6726,
        "slug": "bertram-de-leeuw-uitgevers-bv-2",
        "name": "Bertram + de Leeuw Uitgevers BV",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:36+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 290848,
            "slug": "eke-marien-2",
            "key_names": "MARIEN",
            "names_before_key": "EKE",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 290849,
            "slug": "annemarie-coopman",
            "key_names": "Coopman",
            "names_before_key": "Annemarie",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T14:28:08+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:28:08+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Van aardappel tot zeewier

de kunst van lekker koken
ID 469002
Slug van-aardappel-tot-zeewier-eke-marien
Contributors
Author : EKE MARIEN
Author : Annemarie Coopman
Annotation
Description Waarom worden groenten zacht als je ze kookt, maar eieren hard? Hoe wordt tofu echt lekker? Waarom koken Italianen met veel olijfolie? Het antwoord op deze - en nog veel meer - vragen lees je in dit boek dat gaat over 11 ingrediëntgroepen, van aardappelen tot zeewier. We vertellen je met welke technieken je ze het beste kunt bereiden en vooral ook waarom dat zo is. Al deze kennis helpt je om maximaal smaak te halen uit plantaardige en vegetarische producten. En als je die smaak eenmaal te pakken hebt, zul je vlees en vis geen moment meer missen. Een onmisbaar boek voor elke thuiskok die nog beter, lekkerder en verantwoorder wil leren koken. <br /> <br /> 'Verrijk jezelf, je smaak en je gerechten door het lezen van dit boek. Fascinerend heerlijk.' ONNO KLEYN<br /> <br /> 'Niet verder lopen! Dit boek kopen. Dit boek zou bij iedereen in de kast moeten staan, het is de basis van alles. Als iedereen dit boek uit zijn/haar hoofd leerde dan kon écht iedereen koken. Dit boek is gewoon ongelofelijk essentieel en een must voor iedereen die wel eens een pan vasthoudt. <br /> Dat is dus élk mens.' YVETTE VAN BOVEN<br /> <br /> 'Kijk, dit is een boek waar we op zaten te wachten. Of je nu veganist, <br /> vege- of flexitariër bent, of in elk geval nieuwsgierig naar een plantaardig(er) eetpatroon: Annemarie en Eke bieden je een schat aan nuttige informatie en de lekkerste kooktechnieken voor granen, peulvruchten, groenten, tofu., paddenstoelen en nog veel meer.' JANNEKE VREUGDENHIL
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Bertram + de Leeuw Uitgevers BV
Imprint
Language dut
Page count 320
Duration
Publication date first 2023-09-15
Publication date latest 2023-09-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461563156 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!