Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 348789,
    "slug": "van-boeren-naar-tafel-richard-spilsbury",
    "nstc": null,
    "title": "Van boeren naar tafel",
    "subtitle": null,
    "collection_title": "Voedsel en productie",
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Voedsel en productie\nVan boerderij naar tafel\n\nWaar komt je voedsel vandaan?\nHoe wordt het geteeld en getransporteerd?\nWaarom verhongeren er mensen terwijl anderen enorme hoeveelheden eten weggooien?\nVoedsel en productie gaat dieper in op deze en andere vragen en probeert te beantwoorden hoe we een almaar groeiende wereldbevolking kunnen voeden.\n\nVan boerderij naar tafel belicht alle fasen in de productie en het transport van voedsel.  Het volgt de reis die levensmiddelen maken voordat ze in onze winkels liggen.  Het gaat in op de verschillende vormen van landbouw, hoe voedingsmiddelen - zoals zuivelproducten, vlees, groenten en granen - bewerkt en geconserveerd worden en hoeveel kilometers ze afleggen.  Het boek staat stil bij hoe de landbouw en voedselindustrie milieu en gezondheid be\u00efnvloeden en of er duurzamere methoden zijn om aan ons voedsel te komen.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 32,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2010-01-01",
    "publication_date_latest": "2010-01-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:25:40+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:29:20+00:00",
    "publisher": {
        "id": 303,
        "slug": "ars-scribendi",
        "name": "Ars Scribendi",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:06+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:54:37+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Van boeren naar tafel

ID 348789
Slug van-boeren-naar-tafel-richard-spilsbury
Contributors
Annotation
Description Voedsel en productie Van boerderij naar tafel Waar komt je voedsel vandaan? Hoe wordt het geteeld en getransporteerd? Waarom verhongeren er mensen terwijl anderen enorme hoeveelheden eten weggooien? Voedsel en productie gaat dieper in op deze en andere vragen en probeert te beantwoorden hoe we een almaar groeiende wereldbevolking kunnen voeden. Van boerderij naar tafel belicht alle fasen in de productie en het transport van voedsel. Het volgt de reis die levensmiddelen maken voordat ze in onze winkels liggen. Het gaat in op de verschillende vormen van landbouw, hoe voedingsmiddelen - zoals zuivelproducten, vlees, groenten en granen - bewerkt en geconserveerd worden en hoeveel kilometers ze afleggen. Het boek staat stil bij hoe de landbouw en voedselindustrie milieu en gezondheid beïnvloeden en of er duurzamere methoden zijn om aan ons voedsel te komen.
Bestseller 60
Genres
Subjects No subjects available
NSTC
Publisher Ars Scribendi
Imprint
Language dut
Page count 32
Duration
Publication date first 2010-01-01
Publication date latest 2010-01-01
Cover URL
Editions No editions available

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!