Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 374084,
    "slug": "van-bouillon-tot-soep-drew-smith",
    "nstc": null,
    "title": "Van bouillon tot soep",
    "subtitle": "het geheim van fantastische soep op basis van zes eenvoudige bouillons",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Bouillon is het geheim van een goede soep. Daarom begint Van bouillon tot soep met de basis. Toegegeven, bouillon zelf maken vergt tijd, maar die tijd heeft de bouillon nodig, niet jij. En het is zeker geen verloren tijd, want in de praktijk ben je met meer dan &eacute;&eacute;n maaltijd bezig. Je maakt gebruikt van restjes &ndash; afsnijdsels van groenten, botten, graten&hellip; &ndash; dus zero waste is hier geen loos begrip. Bouillon is een heerlijke basis voor sauzen en stoofpotjes. En gezond is het ook: bouillon zit vol essenti&euml;le voedingsstoffen &ndash; collageen, aminozuren, mineralen, spoorelementen. Het is bijvoorbeeld bewezen dat kippensoep helpt wanneer je zwaar verkouden bent. Met de zes bouillons in dit boek &ndash; twee groentebouillons, kippenbouillon, runderbouillon, visbouillon en zeewierbouillon &ndash; kun je de heerlijkste soepen bereiden: knolselderij-venkelsoep, zomerse boerensoep, kippensoep met pasta, echte borsjtsj, Thaise krabsoep met citroengras, misosoep met twee soorten paddenstoelen&hellip; Klassiekers en verrassende recepten voor alle seizoenen, m&eacute;t foto&rsquo;s waaruit je de soep zo zou willen oplepelen.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 160,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2020-08-18",
    "publication_date_latest": "2020-08-18",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789022337158",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:32:46+00:00",
    "updated_at": "2025-11-03T00:30:52+00:00",
    "publisher": {
        "id": 149,
        "slug": "wpg-uitgevers-belgie-nv",
        "name": "WPG Uitgevers Belgie NV",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 228510,
            "slug": "drew-smith",
            "key_names": "Smith",
            "names_before_key": "Drew",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:32:46+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:32:46+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Van bouillon tot soep

het geheim van fantastische soep op basis van zes eenvoudige bouillons
ID 374084
Slug van-bouillon-tot-soep-drew-smith
Contributors
Author : Drew Smith
Annotation
Description <p>Bouillon is het geheim van een goede soep. Daarom begint Van bouillon tot soep met de basis. Toegegeven, bouillon zelf maken vergt tijd, maar die tijd heeft de bouillon nodig, niet jij. En het is zeker geen verloren tijd, want in de praktijk ben je met meer dan &eacute;&eacute;n maaltijd bezig. Je maakt gebruikt van restjes &ndash; afsnijdsels van groenten, botten, graten&hellip; &ndash; dus zero waste is hier geen loos begrip. Bouillon is een heerlijke basis voor sauzen en stoofpotjes. En gezond is het ook: bouillon zit vol essenti&euml;le voedingsstoffen &ndash; collageen, aminozuren, mineralen, spoorelementen. Het is bijvoorbeeld bewezen dat kippensoep helpt wanneer je zwaar verkouden bent. Met de zes bouillons in dit boek &ndash; twee groentebouillons, kippenbouillon, runderbouillon, visbouillon en zeewierbouillon &ndash; kun je de heerlijkste soepen bereiden: knolselderij-venkelsoep, zomerse boerensoep, kippensoep met pasta, echte borsjtsj, Thaise krabsoep met citroengras, misosoep met twee soorten paddenstoelen&hellip; Klassiekers en verrassende recepten voor alle seizoenen, m&eacute;t foto&rsquo;s waaruit je de soep zo zou willen oplepelen.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher WPG Uitgevers Belgie NV
Imprint
Language dut
Page count 160
Duration
Publication date first 2020-08-18
Publication date latest 2020-08-18
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789022337158 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!