Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 208831,
    "slug": "van-de-slager-leanne-kitchen",
    "nstc": null,
    "title": "Van de slager",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Vlees kiezen, kopen en bereiden  Voor iedereen die wil weten hoe je het mooiste stuk rundvlees kiest en het meest verse stuk varkensfricandeau, waar je de beste kip koopt, en hoe je het best lamsvlees kunt bereiden.  Met uitgebreide beschrijvingen van technische aspecten zoals het bewaren en snijden, en ruim 120 klassieke recepten.  Met interessante verhalen uit het verleden en de tradities die bij vlees horen.  In deze nieuwe culinaire reeks staat steeds \u00e9\u00e9n product centraal. Vervolgdelen zullen onder meer gaan over groente, brood en vis.  Passend bij <i>slow food</i> en een bewuster, gezonder en eerlijker manier van koken en leven. \r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2008-08-15",
    "publication_date_latest": "2008-08-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789058978806",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:14:49+00:00",
    "publisher": {
        "id": 84,
        "slug": "uitgeverij-terra-lannoo",
        "name": "Uitgeverij Terra - Lannoo",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 115295,
            "slug": "leanne-kitchen",
            "key_names": "Kitchen",
            "names_before_key": "Leanne",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Van de slager

ID 208831
Slug van-de-slager-leanne-kitchen
Contributors
Author : Leanne Kitchen
Annotation
Description Vlees kiezen, kopen en bereiden Voor iedereen die wil weten hoe je het mooiste stuk rundvlees kiest en het meest verse stuk varkensfricandeau, waar je de beste kip koopt, en hoe je het best lamsvlees kunt bereiden. Met uitgebreide beschrijvingen van technische aspecten zoals het bewaren en snijden, en ruim 120 klassieke recepten. Met interessante verhalen uit het verleden en de tradities die bij vlees horen. In deze nieuwe culinaire reeks staat steeds één product centraal. Vervolgdelen zullen onder meer gaan over groente, brood en vis. Passend bij <i>slow food</i> en een bewuster, gezonder en eerlijker manier van koken en leven.
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Terra - Lannoo
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2008-08-15
Publication date latest 2008-08-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789058978806 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!