Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Request ist not authorized. Maybe your session has been expired. Please log in again.
            {
    "id": 388835,
    "slug": "van-de-vegan-bakker-rodolphe-landemaine",
    "nstc": null,
    "title": "Van de vegan bakker",
    "subtitle": "brood, gebak, koekjes, cakes & meer",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Brood, gebak, taart, koekjes en meer: meesterbakker Rodolphe Landemaine laat zien hoe je de allerlekkerste broodrecepten en zoete bakklassiekers kan transformeren naar de vegan variant zonder aan smaak in te boeten. Stap voor stap in beeld gebracht met duidelijke uitleg over vervangende ingredi\u00ebnten kan iedereen met dit bakboek aan de slag.\n\nWelke plantaardige vetten zijn geschikt voor welk gebak, hoe maak je zelf de lekkerste plantaardige botervervanger waarmee je perfect bladerdeeg of briochedeeg maakt of de overheerlijkste croissants bakt. Leer meringue en macarons maken van aquafaba. 'Van de vegan bakker' maakt inzichtelijk welke invloed het werken met plantaardige vervangers heeft op het bakproces waardoor je echte vegan baktoppers op tafel zet.\n\nVan gistbrood en zuurdesem tot hamburgerbroodjes; van d\u00e9 Franse klassiekers als madeleines, tartes au citron, millefeuiles en financiers. Maak zelf vegan pavlova, brownies, muffins en cakes. Wat je ook zal iedereen blij verrassen.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 176,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2021-04-07",
    "publication_date_latest": "2021-06-24",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432544",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:36:44+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:32:44+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 238056,
            "slug": "rodolphe-landemaine-2",
            "key_names": "Landemaine",
            "names_before_key": "Rodolphe",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:36:44+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:36:44+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Van de vegan bakker

brood, gebak, koekjes, cakes & meer
ID 388835
Slug van-de-vegan-bakker-rodolphe-landemaine
Contributors
Author : Rodolphe Landemaine
Annotation
Description Brood, gebak, taart, koekjes en meer: meesterbakker Rodolphe Landemaine laat zien hoe je de allerlekkerste broodrecepten en zoete bakklassiekers kan transformeren naar de vegan variant zonder aan smaak in te boeten. Stap voor stap in beeld gebracht met duidelijke uitleg over vervangende ingrediënten kan iedereen met dit bakboek aan de slag. Welke plantaardige vetten zijn geschikt voor welk gebak, hoe maak je zelf de lekkerste plantaardige botervervanger waarmee je perfect bladerdeeg of briochedeeg maakt of de overheerlijkste croissants bakt. Leer meringue en macarons maken van aquafaba. 'Van de vegan bakker' maakt inzichtelijk welke invloed het werken met plantaardige vervangers heeft op het bakproces waardoor je echte vegan baktoppers op tafel zet. Van gistbrood en zuurdesem tot hamburgerbroodjes; van dé Franse klassiekers als madeleines, tartes au citron, millefeuiles en financiers. Maak zelf vegan pavlova, brownies, muffins en cakes. Wat je ook zal iedereen blij verrassen.
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 176
Duration
Publication date first 2021-04-07
Publication date latest 2021-06-24
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432544 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!