Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 224732,
    "slug": "van-het-een-komt-het-ander-de-keuken-van-brigitte-b-brigitte-bormans",
    "nstc": null,
    "title": "Van het een komt het ander. De keuken van Brigitte B. ",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p><em>Van het een komt het ander. De keuken van Brigitte B</em> is een persoonlijk kookboek. Brigitte neemt je mee in haar keuken en in haar denken. Door dit boek ga je jouw eigen repertoire op een leuke, ontspannen manier uitbreiden. Met plezier en nieuwsgierigheid 'naar meer'. Zo zal je ontdekken 'van het een komt het ander'.<br />\"Mijn hart lag altijd al bij eten, al was ik me daar eerst niet zo van bewust. Ik hield van lekker eten in restaurants en met vrienden. Ik kon goed proeven, dat wel. En genieten. Misschien werd ik daarom wel culinair journalist, waardoor ik de kans kreeg te schrijven over de wereldkeuken en over top-koks. Mooi werk dat me ook nieuwsgierig maakte naar hoe een bijzonder gerecht ontstaat. Het begon simpel, met kleine ontdekkingen (saffraan is bijvoorbeeld fantastisch in de risotto). En van het een kwam het ander (met diezelfde saffraan kun je een heerlijke 'happy food' dressing met oranjebloesem maken). Zo ging het verder. Een prachtige ontdekkingstocht die nooit ophoudt. Vandaar mijn motto: 'van het een komt het ander.'\"</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 100,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2015-05-01",
    "publication_date_latest": "2015-05-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789090289328",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:54:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:16:12+00:00",
    "publisher": {
        "id": 386,
        "slug": "ef-ef-media",
        "name": "Ef & Ef Media",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:59+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 127169,
            "slug": "brigitte-bormans",
            "key_names": "Bormans",
            "names_before_key": "Brigitte",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:54:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:54:10+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Van het een komt het ander. De keuken van Brigitte B.

ID 224732
Slug van-het-een-komt-het-ander-de-keuken-van-brigitte-b-brigitte-bormans
Contributors
Author : Brigitte Bormans
Annotation
Description <p><em>Van het een komt het ander. De keuken van Brigitte B</em> is een persoonlijk kookboek. Brigitte neemt je mee in haar keuken en in haar denken. Door dit boek ga je jouw eigen repertoire op een leuke, ontspannen manier uitbreiden. Met plezier en nieuwsgierigheid 'naar meer'. Zo zal je ontdekken 'van het een komt het ander'.<br />"Mijn hart lag altijd al bij eten, al was ik me daar eerst niet zo van bewust. Ik hield van lekker eten in restaurants en met vrienden. Ik kon goed proeven, dat wel. En genieten. Misschien werd ik daarom wel culinair journalist, waardoor ik de kans kreeg te schrijven over de wereldkeuken en over top-koks. Mooi werk dat me ook nieuwsgierig maakte naar hoe een bijzonder gerecht ontstaat. Het begon simpel, met kleine ontdekkingen (saffraan is bijvoorbeeld fantastisch in de risotto). En van het een kwam het ander (met diezelfde saffraan kun je een heerlijke 'happy food' dressing met oranjebloesem maken). Zo ging het verder. Een prachtige ontdekkingstocht die nooit ophoudt. Vandaar mijn motto: 'van het een komt het ander.'"</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Ef & Ef Media
Imprint
Language dut
Page count 100
Duration
Publication date first 2015-05-01
Publication date latest 2015-05-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789090289328 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!