Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 524179,
    "slug": "vegan-gastronomie-sebastian-copien",
    "nstc": null,
    "title": "Vegan gastronomie",
    "subtitle": "het ultieme handboek",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Vegan gastronomie is geen kookboek. Het is een handboek waarin je alle aspecten van vegan fine dining leert kennen, alsof je naast de chef van een topkeuken staat: van speciale kooktechnieken en uitgelezen kookgerei tot bijzondere ingredi\u00ebnten en bordopmaak, van het perfecte servies tot de juiste smaakbalans en het daarbij horende mondgevoel \u2026<br><br>\nLaat je niet afschrikken door de veeleisende receptcreaties die prachtig in beeld zijn gebracht. Een beginnende kok kookt ook niet meteen op sterrenniveau. Naast de moeilijkere recepten is er ook een uitgebreid gedeelte met eenvoudige basisrecepten. Als je die eenmaal onder de knie hebt, kan je de lat voor jezelf wat hoger leggen.<br><br>\nDe twee chef-koks Sebastian Copien en Andreas Leib delen hun kennis en de beste trucs uit tientallen jaren ervaring als professionele kok. Door een uitgebreide inleiding in de haute cuisine leer je hoe je complexe gastronomische menu\u2019s met verfijnde smaakprofielen bereidt, die dankzij hun perfecte harmonie en bordopmaak van de eerste tot de laatste hap puur genot<br>\nbieden.<br><br>\nHansi Heckmair legde de heerlijke composities op een prachtige manier vast met betoverende foto\u2019s. Bij elk gerecht zijn video\u2019s beschikbaar via QR-codes, zodat je stap voor stap de bordopmaak kunt volgen.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 362,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2025-09-15",
    "publication_date_latest": "2025-09-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789464714302",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:40:31+00:00",
    "updated_at": "2025-10-30T00:44:13+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6604,
        "slug": "20-leafdesdichten-bv-bornmeer",
        "name": "20 Leafdesdichten BV Bornmeer",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:39+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 321188,
            "slug": "sebastian-copien",
            "key_names": "Copien",
            "names_before_key": "Sebastian",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 321189,
            "slug": "hansi-heckmair",
            "key_names": "Heckmair",
            "names_before_key": "Hansi",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 321190,
            "slug": "andreas-lieb",
            "key_names": "Lieb",
            "names_before_key": "Andreas",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "444",
            "created_at": "2025-09-19T14:40:31+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:40:31+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Vegan gastronomie

het ultieme handboek
ID 524179
Slug vegan-gastronomie-sebastian-copien
Contributors
Author : Sebastian Copien
Author : Hansi Heckmair
Author : Andreas Lieb
Annotation
Description Vegan gastronomie is geen kookboek. Het is een handboek waarin je alle aspecten van vegan fine dining leert kennen, alsof je naast de chef van een topkeuken staat: van speciale kooktechnieken en uitgelezen kookgerei tot bijzondere ingrediënten en bordopmaak, van het perfecte servies tot de juiste smaakbalans en het daarbij horende mondgevoel …<br><br> Laat je niet afschrikken door de veeleisende receptcreaties die prachtig in beeld zijn gebracht. Een beginnende kok kookt ook niet meteen op sterrenniveau. Naast de moeilijkere recepten is er ook een uitgebreid gedeelte met eenvoudige basisrecepten. Als je die eenmaal onder de knie hebt, kan je de lat voor jezelf wat hoger leggen.<br><br> De twee chef-koks Sebastian Copien en Andreas Leib delen hun kennis en de beste trucs uit tientallen jaren ervaring als professionele kok. Door een uitgebreide inleiding in de haute cuisine leer je hoe je complexe gastronomische menu’s met verfijnde smaakprofielen bereidt, die dankzij hun perfecte harmonie en bordopmaak van de eerste tot de laatste hap puur genot<br> bieden.<br><br> Hansi Heckmair legde de heerlijke composities op een prachtige manier vast met betoverende foto’s. Bij elk gerecht zijn video’s beschikbaar via QR-codes, zodat je stap voor stap de bordopmaak kunt volgen.
Genres
Subjects
444 Vegetarische kookboeken NUR
NSTC
Publisher 20 Leafdesdichten BV Bornmeer
Imprint
Language dut
Page count 362
Duration
Publication date first 2025-09-15
Publication date latest 2025-09-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789464714302 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!