Unbidan
Acme Inc.
An error occurred
  • Resource not found in Hebban API: https://unbidan.nl/api/v1/contributor/johan-van-cauwenberge-3
            {
    "id": 388844,
    "slug": "vegan-japaneasy-tim-anderson",
    "nstc": null,
    "title": "Vegan JapanEasy",
    "subtitle": "klassieke & moderne vegan Japanse gerechten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Bij de Japanse keuken denkt men al snel aan tonijn, vlees van het Wagyu-rund, yakitori en sushi met zalm of andere vis. Tim Anderson, d\u00e9 kenner van de Japanse keuken, laat zien dat de Japanse keuken in de basis veel plantaardige gerechten kent en dat vegetarische recepten makkelijk te transformeren zijn naar plantaardig door \u00e9\u00e9n of twee ingredi\u00ebnten te vervangen. Ontdek de veelzijdigheid van de veganistische Japanse keuken met 'Vegan JapanEasy': een bord bomvol umami!\n\nBegin bij de basis en leg een goede voorraadkast aan en maak zelf veganistische Japanse mayonaise. Gebruik essenti\u00eble smaakmakers als paddenstoelen, miso, dashi, tofu en meer voor de overheerlijkste lichte snacks, ramen, noedel- en rijstgerechten. Maak gyoza met een vulling van kimchi en tofu of van paddenstoelen met bamboescheuten. Serveer ramen met dashi, groenten, paddenstoelen en gebakken tofu of maak je eigen Japanse pickles. Proost met een mojito van sake met watermeloen en geniet van de veganistische Japanse keuken.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 208,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2021-02-03",
    "publication_date_latest": "2021-02-17",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432483",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:36:44+00:00",
    "updated_at": "2025-11-01T00:32:44+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 238065,
            "slug": "tim-anderson-2",
            "key_names": "Anderson",
            "names_before_key": "Tim",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:36:44+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:36:44+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Vegan JapanEasy

klassieke & moderne vegan Japanse gerechten
ID 388844
Slug vegan-japaneasy-tim-anderson
Contributors
Author : Tim Anderson
Annotation
Description Bij de Japanse keuken denkt men al snel aan tonijn, vlees van het Wagyu-rund, yakitori en sushi met zalm of andere vis. Tim Anderson, dé kenner van de Japanse keuken, laat zien dat de Japanse keuken in de basis veel plantaardige gerechten kent en dat vegetarische recepten makkelijk te transformeren zijn naar plantaardig door één of twee ingrediënten te vervangen. Ontdek de veelzijdigheid van de veganistische Japanse keuken met 'Vegan JapanEasy': een bord bomvol umami! Begin bij de basis en leg een goede voorraadkast aan en maak zelf veganistische Japanse mayonaise. Gebruik essentiële smaakmakers als paddenstoelen, miso, dashi, tofu en meer voor de overheerlijkste lichte snacks, ramen, noedel- en rijstgerechten. Maak gyoza met een vulling van kimchi en tofu of van paddenstoelen met bamboescheuten. Serveer ramen met dashi, groenten, paddenstoelen en gebakken tofu of maak je eigen Japanse pickles. Proost met een mojito van sake met watermeloen en geniet van de veganistische Japanse keuken.
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 208
Duration
Publication date first 2021-02-03
Publication date latest 2021-02-17
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432483 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!