Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 397657,
    "slug": "vegan-summer-milou-van-der-will",
    "nstc": null,
    "title": "Vegan summer",
    "subtitle": "plantaardige gerechten voor op en bij de barbecue",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Move over, jij suffe wortelspies. Het is tijd voor een upgrade van de vegan barbecue. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sappige, Koreaanse tempehburger? Een kruidige kebabspies van koningsboleet? Of een smokey tofuburger geserveerd met een Japanse watermeloensalade? Stook het vuur maar op en verras je familie en vrienden, vegan &eacute;n verstokte vleeseters, op de meest fantastische plantaardige gerechten voor op en bij de barbecue. In 'Vegan Summer' laten we de saaie shaslick en gegrilde ma&iuml;skolf definitief achter ons en storten we ons op heerlijke hoofd- en bijgerechten die iedereen verrassen. Van een kimchidog en &lsquo;net-echt-kipsateh&rsquo; tot en met gegrilde ananas met pittige dip en geroosterde tandoori-bloemkool. Van smakelijke bijgerechten als ingelegde rodekoolsla met sojasaus en een aardbeiensalade met muntvinaigrette tot mango-crumble toe. Maak je eigen sauzen als Koreaanse ketchup of &lsquo;pindasaus in 3 minuten&rsquo; en proost met een grapefruit gin-tonic. Met 'Vegan Summer' organiseer je voortaan moeiteloos een plantaardige barbecue.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 88,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2021-05-18",
    "publication_date_latest": "2021-06-04",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432551",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:39:05+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:32:34+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 243859,
            "slug": "milou-van-der-will-2",
            "key_names": "Will",
            "names_before_key": "Milou",
            "prefix_to_key": "van der",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "444",
            "created_at": "2025-09-19T13:39:05+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:39:05+00:00"
        }
    ]
}
        

Vegan summer

plantaardige gerechten voor op en bij de barbecue
ID 397657
Slug vegan-summer-milou-van-der-will
Contributors
Author : Milou van der Will
Annotation
Description <p>Move over, jij suffe wortelspies. Het is tijd voor een upgrade van de vegan barbecue. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sappige, Koreaanse tempehburger? Een kruidige kebabspies van koningsboleet? Of een smokey tofuburger geserveerd met een Japanse watermeloensalade? Stook het vuur maar op en verras je familie en vrienden, vegan &eacute;n verstokte vleeseters, op de meest fantastische plantaardige gerechten voor op en bij de barbecue. In 'Vegan Summer' laten we de saaie shaslick en gegrilde ma&iuml;skolf definitief achter ons en storten we ons op heerlijke hoofd- en bijgerechten die iedereen verrassen. Van een kimchidog en &lsquo;net-echt-kipsateh&rsquo; tot en met gegrilde ananas met pittige dip en geroosterde tandoori-bloemkool. Van smakelijke bijgerechten als ingelegde rodekoolsla met sojasaus en een aardbeiensalade met muntvinaigrette tot mango-crumble toe. Maak je eigen sauzen als Koreaanse ketchup of &lsquo;pindasaus in 3 minuten&rsquo; en proost met een grapefruit gin-tonic. Met 'Vegan Summer' organiseer je voortaan moeiteloos een plantaardige barbecue.</p>
Genres
Subjects
444 Vegetarische kookboeken NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 88
Duration
Publication date first 2021-05-18
Publication date latest 2021-06-04
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432551 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!