Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 235513,
    "slug": "vegetarisch-das-pas-koken",
    "nstc": null,
    "title": "Vegetarisch - da's pas koken",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De moderne samenleving bestrijdt zwaarlijvigheid, de alomtegenwoordige en ongezonde fastfoodindustrie en onhygi?nische vleesverwerkingsindustrie. Het is dus geen wonder dat veel mensen met een zucht van verlichting overstappen op vegetarisch koken. De vooroordelen tegen vegetarische koken kennen we allemaal: angst voor gebrek aan diversiteit en kwaliteit, borden vol droge granen tegen een achtergrond van slappe, overkookte broccoli. Vegetarisch spreekt deze mythes tegen en wil de bezorgde chef geruststellen en inspireren. Dit kookboek bewijst dat een goed vegetarisch dieet absoluut niet afgezaagd of alledaags hoeft te zijn. Neem een knapperige peultjessalade en een lekkere falafel? of misschien gaat u voor de auberginespiesen, met daarnaast wat kruidig naanbrood?<br />",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2006-02-14",
    "publication_date_latest": "2008-02-07",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789036618564",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:56:23+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:18:09+00:00",
    "publisher": {
        "id": 216,
        "slug": "rebo-productions-bv",
        "name": "Rebo Productions B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:27:58+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:05:44+00:00"
    },
    "contributors": [],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:56:23+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:56:23+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Vegetarisch - da's pas koken

ID 235513
Slug vegetarisch-das-pas-koken
Contributors
Annotation
Description De moderne samenleving bestrijdt zwaarlijvigheid, de alomtegenwoordige en ongezonde fastfoodindustrie en onhygi?nische vleesverwerkingsindustrie. Het is dus geen wonder dat veel mensen met een zucht van verlichting overstappen op vegetarisch koken. De vooroordelen tegen vegetarische koken kennen we allemaal: angst voor gebrek aan diversiteit en kwaliteit, borden vol droge granen tegen een achtergrond van slappe, overkookte broccoli. Vegetarisch spreekt deze mythes tegen en wil de bezorgde chef geruststellen en inspireren. Dit kookboek bewijst dat een goed vegetarisch dieet absoluut niet afgezaagd of alledaags hoeft te zijn. Neem een knapperige peultjessalade en een lekkere falafel? of misschien gaat u voor de auberginespiesen, met daarnaast wat kruidig naanbrood?<br />
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Rebo Productions B.V.
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2006-02-14
Publication date latest 2008-02-07
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789036618564 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!