Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 250515,
    "slug": "vegetarisch-indonesisch-kookboek-raden-suwondo-sudewo",
    "nstc": null,
    "title": "Vegetarisch indonesisch kookboek",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Raden Suwondo Sudewo is door zijn <em>Klein Indonesisch Kookboek</em> in veel keukens van Nederland geen onbekende meer. Op verzoek van velen, die al eerder kennis maakten met zijn recepten is dit nieuwe boek <em>Vegetarisch Indonesisch Koken</em> ontstaan. De recepten zijn duidelijk stap voor stap te volgen en het blijkt dan dat de Indonesische keuken niet zo geheimzinnig is, als zij lijkt. Alles wat smaakbepalend is, zoals snijwijze en kooktijden, wordt eenvoudig en duidelijk weergegeven. De vele kruiden die een belangrijk onderdeel vormen van de Indonesische keuken worden uitgebreid behandeld en de toepassing er van in de gerechten wordt verklaard. Met name de tahoe- en temp&eacute;-gerechten zullen voor hen die vegetarisch koken een welkome afwisseling zijn, voor anderen zullen de recepten een goede aanvulling zijn voor de gerechten van de rijsttafel. Daar waar waardering voor eetgewoonte is, ontstaat veelal begrip en belangstelling voor een cultuur. Dit boek van Sudewo draagt daar stellig aan bij.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 128,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "1995-05-24",
    "publication_date_latest": "1995-05-24",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789061003953",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:00:31+00:00",
    "updated_at": "2025-11-02T00:18:33+00:00",
    "publisher": {
        "id": 374,
        "slug": "uitgeversmaatschappij-ad-donker-bv",
        "name": "Uitgeversmaatschappij Ad Donker B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:56+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 142218,
            "slug": "raden-suwondo-sudewo-2",
            "key_names": "SUDEWO",
            "names_before_key": "RADEN",
            "prefix_to_key": "SUWONDO",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:00:31+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:00:31+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Vegetarisch indonesisch kookboek

ID 250515
Slug vegetarisch-indonesisch-kookboek-raden-suwondo-sudewo
Contributors
Author : RADEN SUWONDO SUDEWO
Annotation
Description <p>Raden Suwondo Sudewo is door zijn <em>Klein Indonesisch Kookboek</em> in veel keukens van Nederland geen onbekende meer. Op verzoek van velen, die al eerder kennis maakten met zijn recepten is dit nieuwe boek <em>Vegetarisch Indonesisch Koken</em> ontstaan. De recepten zijn duidelijk stap voor stap te volgen en het blijkt dan dat de Indonesische keuken niet zo geheimzinnig is, als zij lijkt. Alles wat smaakbepalend is, zoals snijwijze en kooktijden, wordt eenvoudig en duidelijk weergegeven. De vele kruiden die een belangrijk onderdeel vormen van de Indonesische keuken worden uitgebreid behandeld en de toepassing er van in de gerechten wordt verklaard. Met name de tahoe- en temp&eacute;-gerechten zullen voor hen die vegetarisch koken een welkome afwisseling zijn, voor anderen zullen de recepten een goede aanvulling zijn voor de gerechten van de rijsttafel. Daar waar waardering voor eetgewoonte is, ontstaat veelal begrip en belangstelling voor een cultuur. Dit boek van Sudewo draagt daar stellig aan bij.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Uitgeversmaatschappij Ad Donker B.V.
Imprint
Language dut
Page count 128
Duration
Publication date first 1995-05-24
Publication date latest 1995-05-24
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789061003953 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!