Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 198842,
    "slug": "vegetarisch-nieuwe-stijl-nicola-graimes",
    "nstc": null,
    "title": "Vegetarisch nieuwe stijl",
    "subtitle": "rauw, grillen, bakken, braden, stomen, sudderen",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Steeds meer mensen eten minder of geen vlees. Vegetarisch nieuwe stijl biedt elke fulltime of parttime vegetari?r meer dan genoeg inspiratie voor creatieve maaltijden zonder vlees en bewijst voor eens en voor altijd dat de vegetarische keuken m??r inhoudt dan linzenschotels en droge bonenburgers. De recepten - ingedeeld op basistechniek: grillen, bakken, braden, stomen, sudderen en de verwerking van rauwe ingredi?nten - zijn allemaal smakelijk en kleurrijk. Van gestoomde wontons tot gegrilde polenta in paprika en van bietencarpaccio met geitenkaas tot chocoladetruffeltaart met amarettoroom ? vegetarische gerechten om verliefd op te worden!",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 240,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2011-09-27",
    "publication_date_latest": "2011-09-27",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789021550534",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00",
    "updated_at": "2025-11-03T00:13:55+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1838,
        "slug": "vbk-media",
        "name": "VBK Media",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 108913,
            "slug": "nicola-graimes",
            "key_names": "Graimes",
            "names_before_key": "Nicola",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:20+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Vegetarisch nieuwe stijl

rauw, grillen, bakken, braden, stomen, sudderen
ID 198842
Slug vegetarisch-nieuwe-stijl-nicola-graimes
Contributors
Author : Nicola Graimes
Annotation
Description Steeds meer mensen eten minder of geen vlees. Vegetarisch nieuwe stijl biedt elke fulltime of parttime vegetari?r meer dan genoeg inspiratie voor creatieve maaltijden zonder vlees en bewijst voor eens en voor altijd dat de vegetarische keuken m??r inhoudt dan linzenschotels en droge bonenburgers. De recepten - ingedeeld op basistechniek: grillen, bakken, braden, stomen, sudderen en de verwerking van rauwe ingredi?nten - zijn allemaal smakelijk en kleurrijk. Van gestoomde wontons tot gegrilde polenta in paprika en van bietencarpaccio met geitenkaas tot chocoladetruffeltaart met amarettoroom ? vegetarische gerechten om verliefd op te worden!
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher VBK Media
Imprint
Language dut
Page count 240
Duration
Publication date first 2011-09-27
Publication date latest 2011-09-27
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789021550534 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!