Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 458568,
    "slug": "verbeterd-recept-eva-kestemont",
    "nstc": null,
    "title": "Verbeterd recept",
    "subtitle": "waarom je te veel ultrabewerkt voedsel eet en hoe dat anders kan",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": "<p>Verbeterd recept is een optimistich boek met toegankelijke infographics voor iedereen die voedsel produceert, beslissingen over eten maakt of \u00fcberhaupt zelf nu en dan eens eet.</p>",
    "description": "<p>Natuurlijk weet je al dat ultrabewerkt voedsel niet de gezondste keuze is. Toch eet je het vermoedelijk veel vaker dan je denkt (ja, ook dat gezond ogend potje humus is ultrabewerkt), en dat kan een probleem worden. Wetenschappelijk onderzoek linkt ultrabewerkt eten en drinken immers steeds overtuigender aan allerlei ernstige gezondheidsproblemen, van hart- en vaatziekten tot mentale stoornissen.</p><p>Journalist Eva Kestemont schrapte een maand lang al het fabrieksvoedsel uit haar menu en deed een aantal verontrustende, maar ook enkele hoopvolle ontdekkingen. Zo bleek ultrabewerkt voedsel een fantastisch aanknopingspunt om na te denken over de wereld van morgen. Verdient dit eten daar een plaats in en zo ja, hoe moet het er dan uitzien? Of willen we net helemaal zonder? Wat mogen we verwachten van de overheid en de voedingsindustrie zelf? En vooral: hoe kan meer genieten van eten meebouwen aan een duurzame toekomst?</p><p><em>Verbeterd recept</em> is een optimistich boek met toegankelijke infographics voor iedereen die voedsel produceert, beslissingen over eten maakt of \u00fcberhaupt zelf nu en dan eens eet.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 192,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2023-08-31",
    "publication_date_latest": "2023-09-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789464750119",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:55:03+00:00",
    "updated_at": "2025-11-13T00:38:59+00:00",
    "publisher": {
        "id": 7730,
        "slug": "ertsberg",
        "name": "Ertsberg",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T13:45:04+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:52+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 283346,
            "slug": "eva-kestemont",
            "key_names": "Kestemont",
            "names_before_key": "Eva",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:55:03+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:55:03+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Verbeterd recept

waarom je te veel ultrabewerkt voedsel eet en hoe dat anders kan
ID 458568
Slug verbeterd-recept-eva-kestemont
Contributors
Author : Eva Kestemont
Annotation <p>Verbeterd recept is een optimistich boek met toegankelijke infographics voor iedereen die voedsel produceert, beslissingen over eten maakt of überhaupt zelf nu en dan eens eet.</p>
Description <p>Natuurlijk weet je al dat ultrabewerkt voedsel niet de gezondste keuze is. Toch eet je het vermoedelijk veel vaker dan je denkt (ja, ook dat gezond ogend potje humus is ultrabewerkt), en dat kan een probleem worden. Wetenschappelijk onderzoek linkt ultrabewerkt eten en drinken immers steeds overtuigender aan allerlei ernstige gezondheidsproblemen, van hart- en vaatziekten tot mentale stoornissen.</p><p>Journalist Eva Kestemont schrapte een maand lang al het fabrieksvoedsel uit haar menu en deed een aantal verontrustende, maar ook enkele hoopvolle ontdekkingen. Zo bleek ultrabewerkt voedsel een fantastisch aanknopingspunt om na te denken over de wereld van morgen. Verdient dit eten daar een plaats in en zo ja, hoe moet het er dan uitzien? Of willen we net helemaal zonder? Wat mogen we verwachten van de overheid en de voedingsindustrie zelf? En vooral: hoe kan meer genieten van eten meebouwen aan een duurzame toekomst?</p><p><em>Verbeterd recept</em> is een optimistich boek met toegankelijke infographics voor iedereen die voedsel produceert, beslissingen over eten maakt of überhaupt zelf nu en dan eens eet.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Ertsberg
Imprint
Language dut
Page count 192
Duration
Publication date first 2023-08-31
Publication date latest 2023-09-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789464750119 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!