Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 204520,
    "slug": "viki-geunes-nl-just-cooking-viki-geunes",
    "nstc": null,
    "title": "Viki Geunes - NL - Just Cooking",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Culinair spektakel op hoog niveau  Tweesterrenchef Viki Geunes (restaurant 't Zilte) behoort tot de absolute top van de Belgische gastronomie.  Dit boek bevat meer dan vijftig toprecepten uit de creatieve, hedendaagse keuken, waarbij nieuwe kooktechnieken en gedurfde smaken verzoend worden met kwaliteitsproducten.  Verrassende smaaksensaties, aangevuld met contrasten in structuur en temperatuur zorgen voor een boeiende en intense smaakbeleving.  Bart Van Leuven staat in voor de vernieuwende culinaire fotografie en Inge Van Damme tekent voor de aantrekkelijke en trendy vormgeving.\r\nViki Geunes is geen gewone chef. Als autodidact met een buitengewoon ontwikkeld proefvermogen tast hij rusteloos de grenzen van het culinair maakbare af. Hij hanteert daarvoor een verrassende maar toch herkenbare smaak- en vormentaal. Restaurant 't Zilte in Mol is zijn podium. In dit boek proeft u van zijn eigenzinnige signatuur en ontmoet u een uniek gedreven talent.\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 176,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2009-10-06",
    "publication_date_latest": "2009-10-06",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789020982282",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:24+00:00",
    "publisher": {
        "id": 157,
        "slug": "lannoo-uitgeverij",
        "name": "Lannoo Uitgeverij",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:38+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112155,
            "slug": "viki-geunes",
            "key_names": "Geunes",
            "names_before_key": "Viki",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 112150,
            "slug": "willem-asaert",
            "key_names": "Asaert",
            "names_before_key": "Willem",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Viki Geunes - NL - Just Cooking

ID 204520
Slug viki-geunes-nl-just-cooking-viki-geunes
Contributors
Author : Viki Geunes
Author : Willem Asaert
Annotation
Description Culinair spektakel op hoog niveau Tweesterrenchef Viki Geunes (restaurant 't Zilte) behoort tot de absolute top van de Belgische gastronomie. Dit boek bevat meer dan vijftig toprecepten uit de creatieve, hedendaagse keuken, waarbij nieuwe kooktechnieken en gedurfde smaken verzoend worden met kwaliteitsproducten. Verrassende smaaksensaties, aangevuld met contrasten in structuur en temperatuur zorgen voor een boeiende en intense smaakbeleving. Bart Van Leuven staat in voor de vernieuwende culinaire fotografie en Inge Van Damme tekent voor de aantrekkelijke en trendy vormgeving. Viki Geunes is geen gewone chef. Als autodidact met een buitengewoon ontwikkeld proefvermogen tast hij rusteloos de grenzen van het culinair maakbare af. Hij hanteert daarvoor een verrassende maar toch herkenbare smaak- en vormentaal. Restaurant 't Zilte in Mol is zijn podium. In dit boek proeft u van zijn eigenzinnige signatuur en ontmoet u een uniek gedreven talent.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Lannoo Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count 176
Duration
Publication date first 2009-10-06
Publication date latest 2009-10-06
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789020982282 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!