Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 198936,
    "slug": "vis-schelpdieren-francis-van-arkel",
    "nstc": null,
    "title": "Vis & schelpdieren",
    "subtitle": "35 verrassende en veelzijdige recepten met vis, schaal- en scheldieren",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Vis is zeer veelzijdig, snel in bereiding en gewoon lekker. Een broodje paling, een pastasalade met tonijn of een gegrild stukje zalm staat zo op tafel. Met vis kun je eindeloos vari\u00ebren. <br/><br/>In dit boek laat Francis van Arkel zien dat er met vis echt veel mogelijk is. Van kleine hapjes voor bij de borrel of gewoon tussendoor. Lekkere soepen als lunch of als voorgerecht of soepen die zo goed gevuld zijn dat ze met een stuk boerenbrood een volledige maaltijd vormen. Of juist gerechten voor de kleine trek of als voorgerecht en uiteraard de vis als hoofdmaaltijd. En natuurlijk vergeten we de schaal- en schelpdieren niet, want daar kun je ook alle kanten mee op.<br/>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 96,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2009-09-29",
    "publication_date_latest": "2009-09-29",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048300211",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00",
    "updated_at": "2025-11-02T00:13:51+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 109087,
            "slug": "francis-van-arkel-4",
            "key_names": "Arkel",
            "names_before_key": "Francis",
            "prefix_to_key": "van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:34+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Vis & schelpdieren

35 verrassende en veelzijdige recepten met vis, schaal- en scheldieren
ID 198936
Slug vis-schelpdieren-francis-van-arkel
Contributors
Author : Francis van Arkel
Annotation
Description Vis is zeer veelzijdig, snel in bereiding en gewoon lekker. Een broodje paling, een pastasalade met tonijn of een gegrild stukje zalm staat zo op tafel. Met vis kun je eindeloos variƫren. <br/><br/>In dit boek laat Francis van Arkel zien dat er met vis echt veel mogelijk is. Van kleine hapjes voor bij de borrel of gewoon tussendoor. Lekkere soepen als lunch of als voorgerecht of soepen die zo goed gevuld zijn dat ze met een stuk boerenbrood een volledige maaltijd vormen. Of juist gerechten voor de kleine trek of als voorgerecht en uiteraard de vis als hoofdmaaltijd. En natuurlijk vergeten we de schaal- en schelpdieren niet, want daar kun je ook alle kanten mee op.<br/>
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 96
Duration
Publication date first 2009-09-29
Publication date latest 2009-09-29
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048300211 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!