Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 363809,
    "slug": "vis-voor-beginners-mirjam-van-der-rijst",
    "nstc": null,
    "title": "Vis voor beginners",
    "subtitle": "een kookboek vol lekkers, lekkerbekjes, tattoos, truien, rolmopsen & recepten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "In een kookboek over vis leer je uiteraard alles over vis: waaraan herken je goede kwaliteit vis?, hoe maak je een vis schoon?, en hoe fileer je een plat- of rondvis? Maar Vis voor beginners is meer: het geeft een vrolijke en eigentijdse blik op de wereld van de visserij. Wist je dat iedere zeeman te herkennen is aan zijn specifieke oorbel? En dat elke kabeltrui net zo uniek is als de tartan van elke Schotse kilt? Voor de bereiding van de 70 gerechten die in het boek zijn opgenomen, worden diverse technieken gebruikt. Denk aan roken, stomen, stoven, inpakken, grillen en frituren. De styling van Mirjam van der Rijst, de fotografie van Harold Pereira en de vormgeving van Martien Holtzappel zorgen voor een fantastisch, verrassend en inspirerend visboek.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2020-03-03",
    "publication_date_latest": "2020-03-05",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059560994",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:29:56+00:00",
    "updated_at": "2025-10-31T00:29:49+00:00",
    "publisher": {
        "id": 333,
        "slug": "fontaine-uitgevers-bv",
        "name": "Fontaine Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:04:31+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 221766,
            "slug": "mirjam-van-der-rijst-2",
            "key_names": "Rijst",
            "names_before_key": "Mirjam",
            "prefix_to_key": "van der",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 221767,
            "slug": "martien-holzappel",
            "key_names": "Holzappel",
            "names_before_key": "Martien",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 221768,
            "slug": "harold-pereira-2",
            "key_names": "Pereira",
            "names_before_key": "Harold",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:29:56+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:29:56+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Vis voor beginners

een kookboek vol lekkers, lekkerbekjes, tattoos, truien, rolmopsen & recepten
ID 363809
Slug vis-voor-beginners-mirjam-van-der-rijst
Contributors
Author : Mirjam van der Rijst
Author : Martien Holzappel
Author : Harold Pereira
Annotation
Description In een kookboek over vis leer je uiteraard alles over vis: waaraan herken je goede kwaliteit vis?, hoe maak je een vis schoon?, en hoe fileer je een plat- of rondvis? Maar Vis voor beginners is meer: het geeft een vrolijke en eigentijdse blik op de wereld van de visserij. Wist je dat iedere zeeman te herkennen is aan zijn specifieke oorbel? En dat elke kabeltrui net zo uniek is als de tartan van elke Schotse kilt? Voor de bereiding van de 70 gerechten die in het boek zijn opgenomen, worden diverse technieken gebruikt. Denk aan roken, stomen, stoven, inpakken, grillen en frituren. De styling van Mirjam van der Rijst, de fotografie van Harold Pereira en de vormgeving van Martien Holtzappel zorgen voor een fantastisch, verrassend en inspirerend visboek.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Fontaine Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2020-03-03
Publication date latest 2020-03-05
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059560994 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!