Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 208153,
    "slug": "vis-voor-elke-lijn-chris-kerfs",
    "nstc": null,
    "title": "Vis voor elke lijn",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Over het boek:\n\nWe eten te weinig vis. Vlees vervangen door vis verlaagt de slechte cholesterol, vette vis verhoogt de goede cholesterol. Vette vis is zowat de enige natuurlijke bron van de omega 3-vetzuren EPA en DHA. Een tekort aan essentiele vetzuren kan kinderen retardaties doen oplopen ten opzichte van hun genetische mogelijkheden, zoals een mindere ontwikkeling van de hersenen en het netvlies. Vermoedelijk dragen visvetzuren bij tot het verminderen van welvaartsziekten als hart- en vaatstoornissen, diabetes type 2, overgewicht en bepaalde kankers. En vis levert noodzakelijke stoffen als jodium, vitamine B3, vitamine B12, selenium, zink, ...\n\nDit boek brengt visrecepten bij elkaar die gemakkelijk te bereiden zijn en met een minimum aan vet. Gezond dus.\nEn je hoeft geen keukenprins(es) te zijn om een heerlijke vismaaltijd op tafel te toveren.\n\nOver de auteur(s):\n\nChris Kerfs is zelfstandig di\u00ebtiste in Turnhout. Zij beheert ook de informatieve website www.dietisteonline.com. Zij publiceerde diverse boeken over gezond eten.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 94,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2013-11-04",
    "publication_date_latest": "2013-11-04",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789044131055",
            "product_form": "BA"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
    "updated_at": "2025-11-02T00:14:40+00:00",
    "publisher": {
        "id": 229,
        "slug": "garant-uitgevers",
        "name": "Garant Uitgevers",
        "created_at": "2025-09-19T12:28:17+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:07:16+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 114711,
            "slug": "chris-kerfs",
            "key_names": "Kerfs",
            "names_before_key": "Chris",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "893",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Vis voor elke lijn

ID 208153
Slug vis-voor-elke-lijn-chris-kerfs
Contributors
Author : Chris Kerfs
Annotation
Description Over het boek: We eten te weinig vis. Vlees vervangen door vis verlaagt de slechte cholesterol, vette vis verhoogt de goede cholesterol. Vette vis is zowat de enige natuurlijke bron van de omega 3-vetzuren EPA en DHA. Een tekort aan essentiele vetzuren kan kinderen retardaties doen oplopen ten opzichte van hun genetische mogelijkheden, zoals een mindere ontwikkeling van de hersenen en het netvlies. Vermoedelijk dragen visvetzuren bij tot het verminderen van welvaartsziekten als hart- en vaatstoornissen, diabetes type 2, overgewicht en bepaalde kankers. En vis levert noodzakelijke stoffen als jodium, vitamine B3, vitamine B12, selenium, zink, ... Dit boek brengt visrecepten bij elkaar die gemakkelijk te bereiden zijn en met een minimum aan vet. Gezond dus. En je hoeft geen keukenprins(es) te zijn om een heerlijke vismaaltijd op tafel te toveren. Over de auteur(s): Chris Kerfs is zelfstandig diƫtiste in Turnhout. Zij beheert ook de informatieve website www.dietisteonline.com. Zij publiceerde diverse boeken over gezond eten.
Genres
Subjects
893 Dieet- en voedingsleer NUR
NSTC
Publisher Garant Uitgevers
Imprint
Language dut
Page count 94
Duration
Publication date first 2013-11-04
Publication date latest 2013-11-04
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789044131055 (BA)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!