Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 308523,
    "slug": "vlees-roken-will-fleischman",
    "nstc": null,
    "title": "Vlees roken",
    "subtitle": "gereedschappen, technieken, recepten, perfectioneer de kunst van het roken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De nieuwe manier om te barbecue\u00ebn - met rook!<br/><br/>Combineer precisie met alchemie en produceer het lekkerste, meest malse vlees dat u ooit heeft geproefd.<br/><br/>Met meer dan 50 fantastische recepten voor het roken van rundvlees, varkensvlees, gevogelte en zeevruchten van de bekroonde Texaanse pitmaster Will Fleischman.<br/><br/>Met deskundig advies voor het kiezen van de juiste rookoven en houtsoorten, het reguleren van de hitte en het maken van heerlijke rubs en sauzen.<br/><br/>Met recepten en instructies die stapsgewijs worden uitgelegd om de technieken te leren die u nodig heeft om als een echte professional te kunnen roken, of u nu een gewone barbecue of speciale rookoven gebruikt.<br/>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 192,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-05-24",
    "publication_date_latest": "2017-05-29",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048314423",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:15:26+00:00",
    "updated_at": "2025-11-05T00:25:25+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 183712,
            "slug": "will-fleischman",
            "key_names": "Fleischman",
            "names_before_key": "Will",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:15:26+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:15:26+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Vlees roken

gereedschappen, technieken, recepten, perfectioneer de kunst van het roken
ID 308523
Slug vlees-roken-will-fleischman
Contributors
Author : Will Fleischman
Annotation
Description De nieuwe manier om te barbecueën - met rook!<br/><br/>Combineer precisie met alchemie en produceer het lekkerste, meest malse vlees dat u ooit heeft geproefd.<br/><br/>Met meer dan 50 fantastische recepten voor het roken van rundvlees, varkensvlees, gevogelte en zeevruchten van de bekroonde Texaanse pitmaster Will Fleischman.<br/><br/>Met deskundig advies voor het kiezen van de juiste rookoven en houtsoorten, het reguleren van de hitte en het maken van heerlijke rubs en sauzen.<br/><br/>Met recepten en instructies die stapsgewijs worden uitgelegd om de technieken te leren die u nodig heeft om als een echte professional te kunnen roken, of u nu een gewone barbecue of speciale rookoven gebruikt.<br/>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 192
Duration
Publication date first 2017-05-24
Publication date latest 2017-05-29
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048314423 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!