Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 303780,
    "slug": "vlees-slow-cooking-annemarie-wildeisen",
    "nstc": null,
    "title": "Vlees - slow cooking",
    "subtitle": "vlees : de klassieke methode voor de perfecte garing",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Het perfect bereiden van vlees op lage temperatuur <br/>is inmiddels geen nieuwigheid meer; sterker nog, <br/>het behoort tot de wijdverbreide standaardtechnieken om vlees volmaakt gaar te krijgen.<br/><br/>De succesvolle auteur Annemarie Wildeisen presenteert in dit boek haar lekkerste klassiekers, aangepast aan deze tijd en aan de laatste ontwikkelingen in deze bereidingstechniek. Al deze nieuwe recepten zijn zowel geschikt voor de dagelijkse maaltijd als voor dinertjes met gasten.<br/><br/>Bak allerlei soorten vlees volmaakt gaar op de <br/>beproefde en eenvoudige wijze van Annemarie Wildeisen. Met veel tips, variaties en recepten voor erbij passende sauzen.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 208,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-02-01",
    "publication_date_latest": "2017-02-01",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461888853",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:14:03+00:00",
    "updated_at": "2025-11-03T00:24:03+00:00",
    "publisher": {
        "id": 306,
        "slug": "ruitenberg-boek",
        "name": "Ruitenberg Boek",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:16+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:10:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 180349,
            "slug": "annemarie-wildeisen",
            "key_names": "Wildeisen",
            "names_before_key": "Annemarie",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:14:03+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:14:03+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Vlees - slow cooking

vlees : de klassieke methode voor de perfecte garing
ID 303780
Slug vlees-slow-cooking-annemarie-wildeisen
Contributors
Author : Annemarie Wildeisen
Annotation
Description Het perfect bereiden van vlees op lage temperatuur <br/>is inmiddels geen nieuwigheid meer; sterker nog, <br/>het behoort tot de wijdverbreide standaardtechnieken om vlees volmaakt gaar te krijgen.<br/><br/>De succesvolle auteur Annemarie Wildeisen presenteert in dit boek haar lekkerste klassiekers, aangepast aan deze tijd en aan de laatste ontwikkelingen in deze bereidingstechniek. Al deze nieuwe recepten zijn zowel geschikt voor de dagelijkse maaltijd als voor dinertjes met gasten.<br/><br/>Bak allerlei soorten vlees volmaakt gaar op de <br/>beproefde en eenvoudige wijze van Annemarie Wildeisen. Met veel tips, variaties en recepten voor erbij passende sauzen.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Ruitenberg Boek
Imprint
Language dut
Page count 208
Duration
Publication date first 2017-02-01
Publication date latest 2017-02-01
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461888853 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!