Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 411703,
    "slug": "vlees-vis-en-eieren-susan-martineau",
    "nstc": null,
    "title": "Vlees, vis en eieren",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "In dit deel wordt na een algemene inleiding over voedsel en voedingsstoffen, van alles verteld over verschillende vlees- en vissoorten, welke voedingsstoffen ze bevatten en hoe ze worden bewaard en klaargemaakt. In het hoofdstuk over eieren wordt onder andere het verschil uitgelegd tussen kippen in een legbatterij en kippen met een vrije uitloop. Het boek wordt afgesloten met een woordenlijst en een register.<br />",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 32,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2017-11-22",
    "publication_date_latest": "2017-11-22",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789055662562",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:42:50+00:00",
    "updated_at": "2025-11-02T00:34:13+00:00",
    "publisher": {
        "id": 7012,
        "slug": "uitgeverij-ars-scribendi",
        "name": "Uitgeverij Ars Scribendi",
        "created_at": "2025-09-19T13:38:28+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:44+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 253201,
            "slug": "susan-martineau",
            "key_names": "Martineau",
            "names_before_key": "Susan",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 253202,
            "slug": "hel-james",
            "key_names": "James",
            "names_before_key": "Hel",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "213",
            "created_at": "2025-09-19T13:42:50+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:42:50+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Vlees, vis en eieren

ID 411703
Slug vlees-vis-en-eieren-susan-martineau
Contributors
Author : Susan Martineau
Author : Hel James
Annotation
Description In dit deel wordt na een algemene inleiding over voedsel en voedingsstoffen, van alles verteld over verschillende vlees- en vissoorten, welke voedingsstoffen ze bevatten en hoe ze worden bewaard en klaargemaakt. In het hoofdstuk over eieren wordt onder andere het verschil uitgelegd tussen kippen in een legbatterij en kippen met een vrije uitloop. Het boek wordt afgesloten met een woordenlijst en een register.<br />
Genres
Subjects
213 Gezondheid (<12 jaar) NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Ars Scribendi
Imprint
Language dut
Page count 32
Duration
Publication date first 2017-11-22
Publication date latest 2017-11-22
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789055662562 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!