Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 204517,
    "slug": "vlees-wijn-willem-asaert",
    "nstc": null,
    "title": "Vlees & wijn",
    "subtitle": "Creatieve combinaties",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Volledig boek over de verschillende vleessoorten, aangevuld met dertig recepten van binnen- en buitenlandse topchefs  Welke wijnen passen bij welke vleessoort? Dit werk bevat een uitvoerig overzicht van smaken en het samenspel van die smaken.  Met medewerking van Belgische en Nederlandse topchefs zoals Johan Segers ('t Fornuis) en Lucas Rive (De Bokkedoorns)  Het vierde deel uit de succesvolle spijs- en drankreeks, na Groenten & Wijn, Kaas & Wijn en Vis & Wijn (Beste Wijnfotografie ter wereld - Gourmand World Cookbook Awards 2005)\r\nVlees & wijn gaan goed samen. Toch is een juiste keuze niet eenvoudig omdat het allebei complexe producten zijn. Over wijn zijn bibliotheken volgeschreven. Boeken over vlees zijn daarentegen aanzienlijk minder dik gezaaid. <i>Vlees & wijn</i> probeert daarom in de eerste plaats het vlees van rund, kalf, lam en varken te duiden. Een beschrijving van de rassen zal iedereen interesseren die in een restaurant of speciaalzaak met verschillende vari\u00ebteiten heeft kennisgemaakt. Daarnaast komen oorsprong, productie en karakteristieken uitgebreid aan bod en tonen reportages bij professionele en hobbykwekers de passie en zorg waarmee de dieren tegenwoordig worden gekweekt.  <i>Vlees & wijn</i> wil de smaakrijkdom van elk stuk kwaliteitsvlees met een passend glas wijn eren. Twee topchefs die zowel met filet als met oren en poten bijzonder goed uit de voeten kunnen, Johan Segers van 't Fornuis in Antwerpen en Lucas Rive van de Bokkedoorns in Overveen, stelden daarom speciaal voor dit boek dertig vleesrecepten samen. Wijnkenner en fijnproever John Monard zocht er al watertandend evenveel flessen bij. Fotograaf Frank Croes legde kwekers en chefs, vlees en gerechten in sprekende beelden vast en redacteur Willem Asaert trok zijn laarzen aan en volgde het vee van de wei tot op het bord. In dit boek krijgt vlees de aandacht die het naast een lekkere fles wijn meer dan verdient.\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 160,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2006-12-12",
    "publication_date_latest": "2006-12-12",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789020967333",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:24+00:00",
    "publisher": {
        "id": 157,
        "slug": "lannoo-uitgeverij",
        "name": "Lannoo Uitgeverij",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:38+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112150,
            "slug": "willem-asaert",
            "key_names": "Asaert",
            "names_before_key": "Willem",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:22+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Vlees & wijn

Creatieve combinaties
ID 204517
Slug vlees-wijn-willem-asaert
Contributors
Author : Willem Asaert
Annotation
Description Volledig boek over de verschillende vleessoorten, aangevuld met dertig recepten van binnen- en buitenlandse topchefs Welke wijnen passen bij welke vleessoort? Dit werk bevat een uitvoerig overzicht van smaken en het samenspel van die smaken. Met medewerking van Belgische en Nederlandse topchefs zoals Johan Segers ('t Fornuis) en Lucas Rive (De Bokkedoorns) Het vierde deel uit de succesvolle spijs- en drankreeks, na Groenten & Wijn, Kaas & Wijn en Vis & Wijn (Beste Wijnfotografie ter wereld - Gourmand World Cookbook Awards 2005) Vlees & wijn gaan goed samen. Toch is een juiste keuze niet eenvoudig omdat het allebei complexe producten zijn. Over wijn zijn bibliotheken volgeschreven. Boeken over vlees zijn daarentegen aanzienlijk minder dik gezaaid. <i>Vlees & wijn</i> probeert daarom in de eerste plaats het vlees van rund, kalf, lam en varken te duiden. Een beschrijving van de rassen zal iedereen interesseren die in een restaurant of speciaalzaak met verschillende variƫteiten heeft kennisgemaakt. Daarnaast komen oorsprong, productie en karakteristieken uitgebreid aan bod en tonen reportages bij professionele en hobbykwekers de passie en zorg waarmee de dieren tegenwoordig worden gekweekt. <i>Vlees & wijn</i> wil de smaakrijkdom van elk stuk kwaliteitsvlees met een passend glas wijn eren. Twee topchefs die zowel met filet als met oren en poten bijzonder goed uit de voeten kunnen, Johan Segers van 't Fornuis in Antwerpen en Lucas Rive van de Bokkedoorns in Overveen, stelden daarom speciaal voor dit boek dertig vleesrecepten samen. Wijnkenner en fijnproever John Monard zocht er al watertandend evenveel flessen bij. Fotograaf Frank Croes legde kwekers en chefs, vlees en gerechten in sprekende beelden vast en redacteur Willem Asaert trok zijn laarzen aan en volgde het vee van de wei tot op het bord. In dit boek krijgt vlees de aandacht die het naast een lekkere fles wijn meer dan verdient.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Lannoo Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count 160
Duration
Publication date first 2006-12-12
Publication date latest 2006-12-12
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789020967333 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!