Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 208200,
    "slug": "voedingswijzer-gi-en-koolhydraten-sven-david-muller-nothmann",
    "nstc": null,
    "title": "Voedingswijzer - GI en koolhydraten",
    "subtitle": "De belangrijkste koolhydraatwaarden van meer dan 2000 voedingsmiddelen - Een eenvoudige kleurencode voor de glycemische index en de verzadigingsfactor - Overzichtelijke tabellen van A tot Z.",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "\nDe belangrijkste koolhydraatwaarden van meer dan 2000 voedingsmiddelen - Een eenvoudige kleurencode voor de glycemische index en de verzadigingsfactor - Overzichtelijke tabellen van A tot Z.     </br>\n</br>\nWie lekker en gezond wil eten en tegelijk ook slank wil blijven, moet rekening houden met de glycemische index (GI) en het koolhydraatgehalte van voedingsmiddelen. Met deze GI en Low Carb-voedingswijzer kunt u meer dan 2000 voedingsmiddelen direct beoordelen aan de hand van het geniale, eenvoudige kleurensysteem:  - te vermijden - neutraal - aanbevolen  Bij elk product worden de belangrijkste waarden met betrekking tot de glycemische index vermeld: het aantal calorie\u00ebn en koolhydraten per portie, het sacharosegehalte en de GI- en vezelfactor. Op die manier ziet u meteen wat er op uw bord komt. Bovendien kunt u de levensmiddelen elke dag zo combineren dat u gemiddeld geel scoort door bijvoorbeeld rood met groen te `verzachten\". Een onmisbare en handige hulp bij het samenstellen van maaltijden\u00a1</br>\n</br>\n</br>\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 96,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2007-11-15",
    "publication_date_latest": "2007-11-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789044712544",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
    "updated_at": "2025-11-12T00:14:49+00:00",
    "publisher": {
        "id": 174,
        "slug": "zuidnederlandse-uitgeverij-znu",
        "name": "Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:26:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:42+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 114752,
            "slug": "sven-david-muller-nothmann",
            "key_names": "MULLER-NOTHMANN",
            "names_before_key": "SVEN-DAVID",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "443",
            "created_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:51:10+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Voedingswijzer - GI en koolhydraten

De belangrijkste koolhydraatwaarden van meer dan 2000 voedingsmiddelen - Een eenvoudige kleurencode voor de glycemische index en de verzadigingsfactor - Overzichtelijke tabellen van A tot Z.
ID 208200
Slug voedingswijzer-gi-en-koolhydraten-sven-david-muller-nothmann
Contributors
Author : SVEN-DAVID MULLER-NOTHMANN
Annotation
Description De belangrijkste koolhydraatwaarden van meer dan 2000 voedingsmiddelen - Een eenvoudige kleurencode voor de glycemische index en de verzadigingsfactor - Overzichtelijke tabellen van A tot Z. </br> </br> Wie lekker en gezond wil eten en tegelijk ook slank wil blijven, moet rekening houden met de glycemische index (GI) en het koolhydraatgehalte van voedingsmiddelen. Met deze GI en Low Carb-voedingswijzer kunt u meer dan 2000 voedingsmiddelen direct beoordelen aan de hand van het geniale, eenvoudige kleurensysteem: - te vermijden - neutraal - aanbevolen Bij elk product worden de belangrijkste waarden met betrekking tot de glycemische index vermeld: het aantal calorieën en koolhydraten per portie, het sacharosegehalte en de GI- en vezelfactor. Op die manier ziet u meteen wat er op uw bord komt. Bovendien kunt u de levensmiddelen elke dag zo combineren dat u gemiddeld geel scoort door bijvoorbeeld rood met groen te `verzachten". Een onmisbare en handige hulp bij het samenstellen van maaltijden¡</br> </br> </br>
Bestseller 60
Genres
Subjects
443 Dieetboeken NUR
NSTC
Publisher Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
Imprint
Language dut
Page count 96
Duration
Publication date first 2007-11-15
Publication date latest 2007-11-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789044712544 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!