Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 484731,
    "slug": "vol-au-vent-stefan-ruysschaert",
    "nstc": null,
    "title": "Vol-au-vent",
    "subtitle": "Van de pastei met ragout naar la bouch\u00e9e \u00e0 la reine",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Kip, gehaktballetjes, champignons, roux en room. Eenvoudig of met enkele toegevoegde luxe-ingredi\u00ebnten (zwezeriken, truff el, garnalen, cantharellen). En met frietjes of puree\u2026</p><p>Vol-au-vent is het bladerdeeg. De miniversie als hapje is de bouch\u00e9e \u00e0 la reine. De vulling voor deze vid\u00e9 is de kippenragout.</p><p>\u201cVid\u00e9, vol-au-vent of koninginnenhapje (bouch\u00e9e \u00e0 la reine): iedereen weet hoe deze klassieker op het bord verschijnt. Laat je echter niet verrassen, want de bereiding ervan vraagt wat tijd en moeite. Een versgebakken kuipje van bladerdeeg, verse kip, gehaktballetjes en paddenstoelen in een romige saus en de luchtige hollandaisesaus. Wie dit bedacht, verdient een standbeeld\u201d. Beter dan Jeroen Meus kon ik het niet verwoorden\u2026</p><p>Het boek bevat de recepten van bekende chefs en ook enkele vegan alternatieven voor vol-au-vent. Het gaat van een snelle vol-au-vent tot een luxe-versie met zwezeriken, cantharellen, garnalen en truffel. En zelfs een vol-au-vent met escargots.</p><p><strong>Stefan Ruysschaert</strong> is beroepshalve met fiscaliteit bezig maar leerde de basisvaardigheden van het koken bij Spermalie in Brugge. Een gepassioneerde kok is een ambachtsman die de liefde voor het product omzet in heerlijke gerechten. Koken is een permanent leerproces en ons adagium is dan ook \u201cquidquid discis tibi discis\u201d.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 88,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2024-03-20",
    "publication_date_latest": "2024-03-20",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789046612415",
            "product_form": "BC"
        },
        {
            "isbn": "9789046612668",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "hebban_rank": null,
    "created_at": "2025-09-19T14:32:19+00:00",
    "updated_at": "2025-11-14T03:54:36+00:00",
    "publisher": {
        "id": 7172,
        "slug": "maklu-uitgevers-2",
        "name": "Maklu Uitgevers",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T13:42:09+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:30+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 300695,
            "slug": "stefan-ruysschaert-2",
            "key_names": "Ruysschaert",
            "names_before_key": "Stefan",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T14:32:19+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:32:19+00:00"
        },
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T14:32:19+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:32:19+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Vol-au-vent

Van de pastei met ragout naar la bouchée à la reine
ID 484731
Slug vol-au-vent-stefan-ruysschaert
Contributors
Author : Stefan Ruysschaert
Annotation
Description <p>Kip, gehaktballetjes, champignons, roux en room. Eenvoudig of met enkele toegevoegde luxe-ingrediënten (zwezeriken, truff el, garnalen, cantharellen). En met frietjes of puree…</p><p>Vol-au-vent is het bladerdeeg. De miniversie als hapje is de bouchée à la reine. De vulling voor deze vidé is de kippenragout.</p><p>“Vidé, vol-au-vent of koninginnenhapje (bouchée à la reine): iedereen weet hoe deze klassieker op het bord verschijnt. Laat je echter niet verrassen, want de bereiding ervan vraagt wat tijd en moeite. Een versgebakken kuipje van bladerdeeg, verse kip, gehaktballetjes en paddenstoelen in een romige saus en de luchtige hollandaisesaus. Wie dit bedacht, verdient een standbeeld”. Beter dan Jeroen Meus kon ik het niet verwoorden…</p><p>Het boek bevat de recepten van bekende chefs en ook enkele vegan alternatieven voor vol-au-vent. Het gaat van een snelle vol-au-vent tot een luxe-versie met zwezeriken, cantharellen, garnalen en truffel. En zelfs een vol-au-vent met escargots.</p><p><strong>Stefan Ruysschaert</strong> is beroepshalve met fiscaliteit bezig maar leerde de basisvaardigheden van het koken bij Spermalie in Brugge. Een gepassioneerde kok is een ambachtsman die de liefde voor het product omzet in heerlijke gerechten. Koken is een permanent leerproces en ons adagium is dan ook “quidquid discis tibi discis”.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Maklu Uitgevers
Imprint
Language dut
Page count 88
Duration
Publication date first 2024-03-20
Publication date latest 2024-03-20
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789046612415 (BC)
  • ISBN: 9789046612668 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!