Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 207692,
    "slug": "wat-ben-jij-voor-een-kok-p-haaksman",
    "nstc": null,
    "title": "Wat ben jij voor een kok",
    "subtitle": "herken jezelf in een gerecht",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Voor culinarie beterwter Pim Haksman werd het na twaalf jaar professioneel koken en nog ens twaalf jaar kooklessen geven in zijn kookcolleges tijd een kookboek te schrijven. Een kookboek dat mer wil zijn dan een database van leuke recepten. Het is een mengeling van belevenissen, inzichten in karakters en hapjes uit de keuken.<br>Uitleg over de drie belangrijkste posities in de klassieke keuken.<br>Omschrijving van drie karakters als basis voor een sterrenteam.<br>Twintig recepten van hapjes aan een prikker. Allen bestaan ze uit niet mer dan drie basisingredi en.<br>Columns over koken en eten.<br>De tien lekkerste kruiden voor je kruidentuin.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 94,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2006-12-28",
    "publication_date_latest": "2006-12-28",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789077721513",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
    "updated_at": "2025-11-06T00:15:28+00:00",
    "publisher": {
        "id": 891,
        "slug": "heinen-uitgeverij",
        "name": "Heinen , Uitgeverij",
        "created_at": "2025-09-19T12:30:42+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:58:40+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 114306,
            "slug": "p-haaksman",
            "key_names": "Haaksman",
            "names_before_key": "P.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 114307,
            "slug": "h-van-elswijk",
            "key_names": "Elswijk",
            "names_before_key": "H.",
            "prefix_to_key": "van",
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 114308,
            "slug": "h-bogaarts",
            "key_names": "Bogaarts",
            "names_before_key": "H.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "446",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Wat ben jij voor een kok

herken jezelf in een gerecht
ID 207692
Slug wat-ben-jij-voor-een-kok-p-haaksman
Contributors
Author : P. Haaksman
Author : H. van Elswijk
Author : H. Bogaarts
Annotation
Description Voor culinarie beterwter Pim Haksman werd het na twaalf jaar professioneel koken en nog ens twaalf jaar kooklessen geven in zijn kookcolleges tijd een kookboek te schrijven. Een kookboek dat mer wil zijn dan een database van leuke recepten. Het is een mengeling van belevenissen, inzichten in karakters en hapjes uit de keuken.<br>Uitleg over de drie belangrijkste posities in de klassieke keuken.<br>Omschrijving van drie karakters als basis voor een sterrenteam.<br>Twintig recepten van hapjes aan een prikker. Allen bestaan ze uit niet mer dan drie basisingredi en.<br>Columns over koken en eten.<br>De tien lekkerste kruiden voor je kruidentuin.
Bestseller 60
Genres
Subjects
446 Koken en apparatuur NUR
NSTC
Publisher Heinen , Uitgeverij
Imprint
Language dut
Page count 94
Duration
Publication date first 2006-12-28
Publication date latest 2006-12-28
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789077721513 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!