Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 227717,
    "slug": "weldoeners-sophie-braimbridge",
    "nstc": null,
    "title": "Weldoeners",
    "subtitle": "of de liefdadigheidsmaffia",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Veel Italiaanse recepten zijn afgeleid van de traditionele manier waarop Italianen koken. Seizoeningredi\u00ebnten worden op uiterst simpele wijze met elkaar gecombineerd. Het dagelijkse ritueel van de gang naar de markt voor verse producten en het bereiden ervan voor familie en vrienden maakt eten tot een onlosmakelijk deel van het leven in Itali\u00eb.<br />Itali\u00eb is verdeeld in verschillende regiols, elk met zijn eigen, kenmerkende keuken. Diverse invloeden, zoals de specerijenhandelaars uit het Oosten, de invasies door de Grieken en de Saracenen, en de nabijheid van landen als Frankrijk en Oostenrijk, hebben in de loop der jaren bijgedragen aan de grote diversiteit die de Italiaanse keuken tegenwoordig kenmerkt.\u00a0<br />Dit boek is een verzameling recepten die uit de hedendaagse Italiaans keuken komen. Elk recept is mooi gefotografeerd en vaak krijgt u handige tips over ingredi\u00ebnten en technieken. Duidelijke stap-voor-stapinstructies en gedetailleerd beschreven werkwijzen, met daarbij een uitgebreide verklarende woordenlijst, helpen u om thuis met succes de smaak van Itali\u00eb te cre\u00ebren.<br />",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2007-10-11",
    "publication_date_latest": "2007-10-11",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789059207271",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:54:37+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:16:25+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 129805,
            "slug": "sophie-braimbridge-2",
            "key_names": "Braimbridge",
            "names_before_key": "Sophie",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 129806,
            "slug": "anne-sheasby-2",
            "key_names": "Sheasby",
            "names_before_key": "Anne",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "697",
            "created_at": "2025-09-19T12:54:37+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:54:37+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Weldoeners

of de liefdadigheidsmaffia
ID 227717
Slug weldoeners-sophie-braimbridge
Contributors
Author : Sophie Braimbridge
Author : Anne Sheasby
Annotation
Description Veel Italiaanse recepten zijn afgeleid van de traditionele manier waarop Italianen koken. Seizoeningrediënten worden op uiterst simpele wijze met elkaar gecombineerd. Het dagelijkse ritueel van de gang naar de markt voor verse producten en het bereiden ervan voor familie en vrienden maakt eten tot een onlosmakelijk deel van het leven in Italië.<br />Italië is verdeeld in verschillende regiols, elk met zijn eigen, kenmerkende keuken. Diverse invloeden, zoals de specerijenhandelaars uit het Oosten, de invasies door de Grieken en de Saracenen, en de nabijheid van landen als Frankrijk en Oostenrijk, hebben in de loop der jaren bijgedragen aan de grote diversiteit die de Italiaanse keuken tegenwoordig kenmerkt. <br />Dit boek is een verzameling recepten die uit de hedendaagse Italiaans keuken komen. Elk recept is mooi gefotografeerd en vaak krijgt u handige tips over ingrediënten en technieken. Duidelijke stap-voor-stapinstructies en gedetailleerd beschreven werkwijzen, met daarbij een uitgebreide verklarende woordenlijst, helpen u om thuis met succes de smaak van Italië te creëren.<br />
Bestseller 60
Genres
Subjects
697 Politieke geschiedenis en geschiedenis van de internationale betrekkingen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2007-10-11
Publication date latest 2007-10-11
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789059207271 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!