Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 380589,
    "slug": "welkom-in-de-wereld-van-de-patisserie-christophe-felder",
    "nstc": null,
    "title": "Welkom in de wereld van de patisserie!",
    "subtitle": "180 verrukkelijke recepten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Maandag: appels uit de oven & reuzencookies.\nDinsdag: beignets & flantaart met framboos. \nWoensdag: brownie met pistache & Mirliton-flantaart met abrikoos. Donderdag:\nappel-aardbeicrumble & zandkoekjes met gianduja. \nVrijdag: blini\u2019s & dacquoise met framboos en aardbei. \nZaterdag: Franse vanillesoesjes & Italiaanse cassata-taart.\nZondag: amandines met kers & madeleines met citroen en maanzaad.\n\nWelkom in de patisseriewereld van Christophe Felder en Camille Lesecq,\nwaaruit de verrukkelijkste geuren opstijgen\u2026 180 unieke recepten waarmee je de week wel doorkomt!\n\nChristophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique H\u00f4tel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma\u2019s van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. Camille Lesecq bracht zijn zomervakanties graag door in de Parijse\nbanketbakkerij van zijn oom. Toen het tijd werd om een vervolgstudie te kiezen, was er geen twijfel mogelijk. Hij leerde de kneepjes van het vak in Caen, waar hij ook zijn mentor Felder ontmoette. Inmiddels behoort ook Lesecq tot de top van de patisseriewereld.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 352,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2020-09-01",
    "publication_date_latest": "2020-09-24",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789048318780",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:34:34+00:00",
    "updated_at": "2025-10-30T00:31:16+00:00",
    "publisher": {
        "id": 395,
        "slug": "veltman-uitgevers-bv",
        "name": "Veltman Uitgevers B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:29:48+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:53+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 232863,
            "slug": "christophe-felder-2",
            "key_names": "Felder",
            "names_before_key": "Christophe",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 232864,
            "slug": "camille-lesecq-2",
            "key_names": "Lesecq",
            "names_before_key": "Camille",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:34:34+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:34:34+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Welkom in de wereld van de patisserie!

180 verrukkelijke recepten
ID 380589
Slug welkom-in-de-wereld-van-de-patisserie-christophe-felder
Contributors
Author : Christophe Felder
Author : Camille Lesecq
Annotation
Description Maandag: appels uit de oven & reuzencookies. Dinsdag: beignets & flantaart met framboos. Woensdag: brownie met pistache & Mirliton-flantaart met abrikoos. Donderdag: appel-aardbeicrumble & zandkoekjes met gianduja. Vrijdag: blini’s & dacquoise met framboos en aardbei. Zaterdag: Franse vanillesoesjes & Italiaanse cassata-taart. Zondag: amandines met kers & madeleines met citroen en maanzaad. Welkom in de patisseriewereld van Christophe Felder en Camille Lesecq, waaruit de verrukkelijkste geuren opstijgen… 180 unieke recepten waarmee je de week wel doorkomt! Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma’s van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. Camille Lesecq bracht zijn zomervakanties graag door in de Parijse banketbakkerij van zijn oom. Toen het tijd werd om een vervolgstudie te kiezen, was er geen twijfel mogelijk. Hij leerde de kneepjes van het vak in Caen, waar hij ook zijn mentor Felder ontmoette. Inmiddels behoort ook Lesecq tot de top van de patisseriewereld.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Veltman Uitgevers B.V.
Imprint
Language dut
Page count 352
Duration
Publication date first 2020-09-01
Publication date latest 2020-09-24
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789048318780 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!