Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 352378,
    "slug": "wereld-bakboek-stefan-elias",
    "nstc": null,
    "title": "Wereld Bakboek",
    "subtitle": "het beste gebak van Gent tot New York",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "DE NIEUWE BLOCH-BAKBIJBEL,\nMET HET BESTE GEBAK\nVAN GENT TOT TOKIO\nDe legendarische Gentse bakkerij Bloch mag dan enkele\njaren geleden haar deuren hebben gesloten, het culinaire\nerfgoed van Jacques Bloch wordt nog steeds in ere gehouden\ndoor de Belgische meesterbakker Stefan Elias, die jarenlang\nzijn rechterhand was.\nMet zijn bestseller Belgisch Bakboek bewees Stefan Elias al\ndat hij zijn smakelijke recepten op een heldere en eenvoudige\nmanier kan uitleggen. In dit boek maakt hij dezelfde\noefening op wereldschaal. Met evenveel passie duikt hij\nin de geschiedenis van de wereldkeuken en zoekt hij naar\nde beste bakrecepten, allemaal met hun eigen tradities en\nwetenswaardigheden.\nKlassiekers als de oerdegelijke oude Hollandse appeltaart, de\nFranse tarte tatin, lange suissen en Gentse bolussen passseren\nde revue, maar ook swingende cinnamon rolls New York\nstyle, Russische piroshki, hartige manakish uit de Levant en\ngezonde Japanse cheesecake. Stap voor stap en met handige\ntips legt Stefan Elias uit hoe je zelf aan de slag kan gaan.\nDeze verzameling van meer dan honderd zoete en hartige\nrecepten, met de nadruk op viennoiserie, brioches en taarten,\nis een must-have voor iedereen die houdt van bakken.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-09-25",
    "publication_date_latest": "2019-09-27",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789463887045",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:26:32+00:00",
    "updated_at": "2025-11-12T00:28:41+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2175,
        "slug": "uitgeverij-kannibaal-2",
        "name": "Uitgeverij Kannibaal",
        "gau": false,
        "created_at": "2025-09-19T12:54:08+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:05:08+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 215201,
            "slug": "stefan-elias-2",
            "key_names": "Elias",
            "names_before_key": "Stefan",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:26:32+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:26:32+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Wereld Bakboek

het beste gebak van Gent tot New York
ID 352378
Slug wereld-bakboek-stefan-elias
Contributors
Author : Stefan Elias
Annotation
Description DE NIEUWE BLOCH-BAKBIJBEL, MET HET BESTE GEBAK VAN GENT TOT TOKIO De legendarische Gentse bakkerij Bloch mag dan enkele jaren geleden haar deuren hebben gesloten, het culinaire erfgoed van Jacques Bloch wordt nog steeds in ere gehouden door de Belgische meesterbakker Stefan Elias, die jarenlang zijn rechterhand was. Met zijn bestseller Belgisch Bakboek bewees Stefan Elias al dat hij zijn smakelijke recepten op een heldere en eenvoudige manier kan uitleggen. In dit boek maakt hij dezelfde oefening op wereldschaal. Met evenveel passie duikt hij in de geschiedenis van de wereldkeuken en zoekt hij naar de beste bakrecepten, allemaal met hun eigen tradities en wetenswaardigheden. Klassiekers als de oerdegelijke oude Hollandse appeltaart, de Franse tarte tatin, lange suissen en Gentse bolussen passseren de revue, maar ook swingende cinnamon rolls New York style, Russische piroshki, hartige manakish uit de Levant en gezonde Japanse cheesecake. Stap voor stap en met handige tips legt Stefan Elias uit hoe je zelf aan de slag kan gaan. Deze verzameling van meer dan honderd zoete en hartige recepten, met de nadruk op viennoiserie, brioches en taarten, is een must-have voor iedereen die houdt van bakken.
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Kannibaal
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2019-09-25
Publication date latest 2019-09-27
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789463887045 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!