Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 462827,
    "slug": "wereldbakboek-stefan-elias",
    "nstc": null,
    "title": "Wereldbakboek",
    "subtitle": "het beste gebak van Gent tot New York",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": "<p><strong>Bakbijbel met het beste gebak van Gent tot New York</strong></p>",
    "description": "<p><strong>Bakbijbel met het beste gebak van Gent tot New York</strong></p><p>De legendarische Gentse bakkerij Bloch mag dan enkele jaren geleden haar deuren hebben gesloten, het culinaire erfgoed van Jacques Bloch wordt nog steeds in ere gehouden door de Belgische meesterbakker Stefan Elias, die jarenlang zijn rechterhand was.</p><p>Met zijn bestseller <em>Belgisch Bakboek </em>bewees Stefan Elias al dat hij zijn smakelijke recepten op een heldere en eenvoudige manier kan uitleggen. In dit boek maakt hij dezelfde oefening op wereldschaal. Met evenveel passie duikt hij in de geschiedenis van de wereldkeuken en zoekt hij naar de beste bakrecepten, allemaal met hun eigen tradities en wetenswaardigheden.</p><p>Klassiekers als de oerdegelijke oude Hollandse appeltaart, de Franse tarte tatin, lange suissen en Gentse bolussen passseren de revue, maar ook swingende cinnamon rolls New York style, Russische piroshki, hartige manakish uit de Levant en gezonde Japanse cheesecake. Stap voor stap en met handige tips legt Stefan Elias uit hoe je zelf aan de slag kan gaan.</p><p>Deze verzameling van meer dan honderd zoete en hartige recepten, met de nadruk op viennoiserie, brioches en taarten, is een must-have voor iedereen die houdt van bakken.</p><p><em>\u201cAls bakker heb je de luxe dat je weinig grondstoffen nodig hebt om toch iets ontzettend lekkers op tafel te toveren. Misschien wel het belangrijkste wat je daarbij nodig hebt, is geduld. Daarin zit vaak het geheim van de smaak.\u201d</em></p><p>\u2014 Stefan Elias</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "1970-01-01",
    "publication_date_latest": "2023-09-11",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789464666762",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:56:17+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:38:39+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6655,
        "slug": "hannibal-books",
        "name": "Hannibal Books",
        "created_at": "2025-09-19T12:43:07+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 285996,
            "slug": "stefan-elias-2",
            "key_names": "Elias",
            "names_before_key": "Stefan",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:56:17+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:56:17+00:00"
        }
    ]
}
        

Wereldbakboek

het beste gebak van Gent tot New York
ID 462827
Slug wereldbakboek-stefan-elias
Contributors
Author : Stefan Elias
Annotation <p><strong>Bakbijbel met het beste gebak van Gent tot New York</strong></p>
Description <p><strong>Bakbijbel met het beste gebak van Gent tot New York</strong></p><p>De legendarische Gentse bakkerij Bloch mag dan enkele jaren geleden haar deuren hebben gesloten, het culinaire erfgoed van Jacques Bloch wordt nog steeds in ere gehouden door de Belgische meesterbakker Stefan Elias, die jarenlang zijn rechterhand was.</p><p>Met zijn bestseller <em>Belgisch Bakboek </em>bewees Stefan Elias al dat hij zijn smakelijke recepten op een heldere en eenvoudige manier kan uitleggen. In dit boek maakt hij dezelfde oefening op wereldschaal. Met evenveel passie duikt hij in de geschiedenis van de wereldkeuken en zoekt hij naar de beste bakrecepten, allemaal met hun eigen tradities en wetenswaardigheden.</p><p>Klassiekers als de oerdegelijke oude Hollandse appeltaart, de Franse tarte tatin, lange suissen en Gentse bolussen passseren de revue, maar ook swingende cinnamon rolls New York style, Russische piroshki, hartige manakish uit de Levant en gezonde Japanse cheesecake. Stap voor stap en met handige tips legt Stefan Elias uit hoe je zelf aan de slag kan gaan.</p><p>Deze verzameling van meer dan honderd zoete en hartige recepten, met de nadruk op viennoiserie, brioches en taarten, is een must-have voor iedereen die houdt van bakken.</p><p><em>“Als bakker heb je de luxe dat je weinig grondstoffen nodig hebt om toch iets ontzettend lekkers op tafel te toveren. Misschien wel het belangrijkste wat je daarbij nodig hebt, is geduld. Daarin zit vaak het geheim van de smaak.”</em></p><p>— Stefan Elias</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Hannibal Books
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 1970-01-01
Publication date latest 2023-09-11
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789464666762 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!