Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 406324,
    "slug": "wereldbroden-sophie-dupuis-gaulier",
    "nstc": null,
    "title": "Wereldbroden",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<h3>Wereldbroeden: 100 broodrecepten van over de hele wereld</h3>\n\n<p>Van Azi\u00eb tot Europa, van het Midden-Oosten tot India, van van Latijns Amerika tot de Verenigde Staten: ieder land heeft zijn eigen tradities rond het bakken van brood. In <em>Wereldbroden</em> vind je 100 heerlijke internationale recepten om je eigen brood te bakken. In het afgelopen jaar zijn mensen in Nederland en Vlaanderen massaal brood gaan bakken. Deeg kneden is een rustgevende bezigheid en  de geur van vers gebakken brood geeft een gevoel van geborgenheid. Een heerlijk ambachtelijk product dat ook nog eens ontspanning en voldoening brengt.</p>\n\n<p>Met recepten voor Halla (traditioneel brood voor de shabbat) uit Isra\u00ebl, Shokupan (superzacht Japans witbrood), Turkse Pogaca (brood met feta en peterselie), Panini en Ciabata uit Itali\u00eb, Russische Prianik, Duitse Lebkuchen, Schots rozijnenbrood en nog vele andere internationale broden. </p>\n\n<p>Een heerlijk boek met makkelijke recepten en goed verkrijgbare ingredi\u00ebnten. Een stevig boek dat goed open blijft liggen op de keukentafel. De fotografie en vormgeving zijn prachtig, net als in de andere vijf delen in de serie Wereldgerechten.</p>\n\n<p><b>Sophie Dupuis-Gaulier</b> is culinair styliste en kookboekenauteur. Ze woont in Parijs en laat zich voor haar boeken vooral inspireren door haar reizen. Haar motto is <em>Bon et beau</em>:  Lekker en mooi, en dat spat inderdaad van haar boeken af! Ze werkt vaak samen met foodfotograaf Guillaume Czerw, ook voor dit boek.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2021-09-16",
    "publication_date_latest": "2021-10-08",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789000379682",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:41:16+00:00",
    "updated_at": "2025-11-11T00:33:46+00:00",
    "publisher": {
        "id": 108,
        "slug": "unieboek-het-spectrum",
        "name": "Unieboek | Het Spectrum",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 249540,
            "slug": "sophie-dupuis-gaulier-2",
            "key_names": "Dupuis-Gaulier",
            "names_before_key": "Sophie",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:41:16+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:41:16+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Wereldbroden

ID 406324
Slug wereldbroden-sophie-dupuis-gaulier
Contributors
Author : Sophie Dupuis-Gaulier
Annotation
Description <h3>Wereldbroeden: 100 broodrecepten van over de hele wereld</h3> <p>Van Azië tot Europa, van het Midden-Oosten tot India, van van Latijns Amerika tot de Verenigde Staten: ieder land heeft zijn eigen tradities rond het bakken van brood. In <em>Wereldbroden</em> vind je 100 heerlijke internationale recepten om je eigen brood te bakken. In het afgelopen jaar zijn mensen in Nederland en Vlaanderen massaal brood gaan bakken. Deeg kneden is een rustgevende bezigheid en de geur van vers gebakken brood geeft een gevoel van geborgenheid. Een heerlijk ambachtelijk product dat ook nog eens ontspanning en voldoening brengt.</p> <p>Met recepten voor Halla (traditioneel brood voor de shabbat) uit Israël, Shokupan (superzacht Japans witbrood), Turkse Pogaca (brood met feta en peterselie), Panini en Ciabata uit Italië, Russische Prianik, Duitse Lebkuchen, Schots rozijnenbrood en nog vele andere internationale broden. </p> <p>Een heerlijk boek met makkelijke recepten en goed verkrijgbare ingrediënten. Een stevig boek dat goed open blijft liggen op de keukentafel. De fotografie en vormgeving zijn prachtig, net als in de andere vijf delen in de serie Wereldgerechten.</p> <p><b>Sophie Dupuis-Gaulier</b> is culinair styliste en kookboekenauteur. Ze woont in Parijs en laat zich voor haar boeken vooral inspireren door haar reizen. Haar motto is <em>Bon et beau</em>: Lekker en mooi, en dat spat inderdaad van haar boeken af! Ze werkt vaak samen met foodfotograaf Guillaume Czerw, ook voor dit boek.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Unieboek | Het Spectrum
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2021-09-16
Publication date latest 2021-10-08
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789000379682 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!