Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 365339,
    "slug": "whole-food-voor-elke-dag-amy-chaplin",
    "nstc": null,
    "title": "Whole food voor elke dag",
    "subtitle": "250 pure en vegetarische recepten zonder zuivel, gluten en geraffineerde suikers",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<h3>250 pure, vegetarische recepten voor een gezond dieet.</h3>\n<p>Whole food is een trend: puur en bewust koken met natuurlijke ingredi&euml;nten en met aandacht voor wat je binnenkrijgt. Amy Chaplin laat je zien hoe leuk, gemakkelijk en ongelooflijk smaakvol vegetarisch koken kan zijn. In <em>Whole food voor elke dag</em> vind je 250 overheerlijke vegetarische gerechten, zonder gluten, zuivel en geraffineerde suikers. Transformeer een eenvoudig groentegerecht in iets spectaculairs door er de juiste dressing aan toe te voegen. Voeg noten of zaden toe en vergroot de voedingswaarde van je gerecht onmiddellijk. Maak zelf crackers, boters, melk en sauzen.</p>\n<p>Chaplin geeft steeds basisrecepten en laat vervolgens zien hoe je eindeloos kunt vari&eacute;ren en combineren.Zij moedigt je aan om lokale en organische ingredi&euml;nten te zoeken, je voorraadkast te vullen met voedingsrijke ingredi&euml;nten, leert je gerechten van tevoren te bereiden, en thuis te koken!</p>\n<p>Eet de hele week lekker en gezond met voedingsmiddelen die essentieel zijn voor een gezond dieet: zaden, noten, fruit en groenten, hele granen en plantaardig voedsel.</p>\n<p>De Australische <strong>Amy Chaplin</strong> werkte ruim 20 jaar als vegetarische chef in restaurants over de hele wereld, ook in Amsterdam. Amy ontwikkelt recepten, geeft kooklessen en werkt als priv&eacute;;-chef. Haar recepten worden gepubliceerd in <em>The Wall Street Journal, The Washington Post, Vogue, New York magazine, The Guardian, The Huffington Post, Vegetarian Times</em> en <em>Garden Design</em> en ze schrijft voor de websites van Vogue, Martha Stewart en Goop (van Gwyneth Paltrow).</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 400,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2020-02-19",
    "publication_date_latest": "2020-02-20",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789000362387",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:30:12+00:00",
    "updated_at": "2025-11-12T00:29:55+00:00",
    "publisher": {
        "id": 108,
        "slug": "unieboek-het-spectrum",
        "name": "Unieboek | Het Spectrum",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 223106,
            "slug": "amy-chaplin",
            "key_names": "Chaplin",
            "names_before_key": "Amy",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "444",
            "created_at": "2025-09-19T13:30:12+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:30:12+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Whole food voor elke dag

250 pure en vegetarische recepten zonder zuivel, gluten en geraffineerde suikers
ID 365339
Slug whole-food-voor-elke-dag-amy-chaplin
Contributors
Author : Amy Chaplin
Annotation
Description <h3>250 pure, vegetarische recepten voor een gezond dieet.</h3> <p>Whole food is een trend: puur en bewust koken met natuurlijke ingredi&euml;nten en met aandacht voor wat je binnenkrijgt. Amy Chaplin laat je zien hoe leuk, gemakkelijk en ongelooflijk smaakvol vegetarisch koken kan zijn. In <em>Whole food voor elke dag</em> vind je 250 overheerlijke vegetarische gerechten, zonder gluten, zuivel en geraffineerde suikers. Transformeer een eenvoudig groentegerecht in iets spectaculairs door er de juiste dressing aan toe te voegen. Voeg noten of zaden toe en vergroot de voedingswaarde van je gerecht onmiddellijk. Maak zelf crackers, boters, melk en sauzen.</p> <p>Chaplin geeft steeds basisrecepten en laat vervolgens zien hoe je eindeloos kunt vari&eacute;ren en combineren.Zij moedigt je aan om lokale en organische ingredi&euml;nten te zoeken, je voorraadkast te vullen met voedingsrijke ingredi&euml;nten, leert je gerechten van tevoren te bereiden, en thuis te koken!</p> <p>Eet de hele week lekker en gezond met voedingsmiddelen die essentieel zijn voor een gezond dieet: zaden, noten, fruit en groenten, hele granen en plantaardig voedsel.</p> <p>De Australische <strong>Amy Chaplin</strong> werkte ruim 20 jaar als vegetarische chef in restaurants over de hele wereld, ook in Amsterdam. Amy ontwikkelt recepten, geeft kooklessen en werkt als priv&eacute;;-chef. Haar recepten worden gepubliceerd in <em>The Wall Street Journal, The Washington Post, Vogue, New York magazine, The Guardian, The Huffington Post, Vegetarian Times</em> en <em>Garden Design</em> en ze schrijft voor de websites van Vogue, Martha Stewart en Goop (van Gwyneth Paltrow).</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
444 Vegetarische kookboeken NUR
NSTC
Publisher Unieboek | Het Spectrum
Imprint
Language dut
Page count 400
Duration
Publication date first 2020-02-19
Publication date latest 2020-02-20
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789000362387 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!