Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 349147,
    "slug": "wild-bruno-doucet",
    "nstc": null,
    "title": "Wild",
    "subtitle": "85 recepten en alle technieken die je nodig hebt voor de bereiding",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "?<p>In tijden waarin de consumptie van vlees ter discussie staat, is het eten van wild een duurzaam alternatief. In dit van oorsprong Franse boek toont Bruno Doucet zijn grote liefde voor de jacht: van de geschiedenis en de verschillende manieren van jagen tot de gedetailleerde beschrijvingen van ruim 40 verschillende soorten wild en stap-voor-stap-instructie voor de bereiding.</p><p>Doucet laat zowel klassiekers uit de Franse keuken zien als nieuwe recepten voor o.a. soepen, terrines en stoofschotels. De 85 gevarieerde recepten in dit boek zijn geschikt voor iedereen: de ervaren \u00e9n de minder ervaren wildeter.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 384,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-09-02",
    "publication_date_latest": "2019-09-20",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789089897985",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:25:40+00:00",
    "updated_at": "2025-11-03T00:28:23+00:00",
    "publisher": {
        "id": 84,
        "slug": "uitgeverij-terra-lannoo",
        "name": "Uitgeverij Terra - Lannoo",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 212948,
            "slug": "bruno-doucet",
            "key_names": "Doucet",
            "names_before_key": "Bruno",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:25:40+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:25:40+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Wild

85 recepten en alle technieken die je nodig hebt voor de bereiding
ID 349147
Slug wild-bruno-doucet
Contributors
Author : Bruno Doucet
Annotation
Description ?<p>In tijden waarin de consumptie van vlees ter discussie staat, is het eten van wild een duurzaam alternatief. In dit van oorsprong Franse boek toont Bruno Doucet zijn grote liefde voor de jacht: van de geschiedenis en de verschillende manieren van jagen tot de gedetailleerde beschrijvingen van ruim 40 verschillende soorten wild en stap-voor-stap-instructie voor de bereiding.</p><p>Doucet laat zowel klassiekers uit de Franse keuken zien als nieuwe recepten voor o.a. soepen, terrines en stoofschotels. De 85 gevarieerde recepten in dit boek zijn geschikt voor iedereen: de ervaren én de minder ervaren wildeter.</p>
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Terra - Lannoo
Imprint
Language dut
Page count 384
Duration
Publication date first 2019-09-02
Publication date latest 2019-09-20
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789089897985 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!