Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 200516,
    "slug": "wild-joyce-huisman",
    "nstc": null,
    "title": "Wild!",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Een geheel nieuwe editie van het succesvolle boek over wild en wild eten.\r\n\r\nVan 23 wildrestaurants in de Achterhoek de beste recepten voor hert, ree, wild zwijn, fazant, eend, patrijs, grouse, gans, duif, haas en konijn.\r\n\r\nEen mix van zowel traditionele als nieuwe, verrassend lichte gerechten.\r\n\r\nRecepten zonder ingewikkelde kooktechnieken, zodat ze voor iedereen haalbaar zijn.\r\n\r\nMet achterin meer informatie over de Achterhoek, een overzichtskaart en de adressen van alle in het boek vermelde wildrestaurants.\r\n\r\n\r\nDe Achterhoekse restaurants zijn als geen ander bedreven in het bereiden van smaakvolle wildrecepten. De recepten in dit kookboek zijn allemaal door hen geleverd. In de Achterhoek weet men op basis van jarenlange culinaire ervaring de juiste smaakaccenten met wild te leggen en combineren de koks verrassende ingredi\u00ebnten tot bijzondere gerechten.\r\nJoyce Huisman laat samen met de chefs zien dat wild behalve in de traditionele gerechten ook gebruikt kan worden in bijzondere en trendy recepten. De recepten zijn origineel, niet al te moeilijk te maken en stuk voor stuk heel verschillend.\r\nElk recept gaat vergezeld van een wijntip. Het boek bevat verder een aantal basisgerechten, en bijgerechten en garnituren.\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 152,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2005-10-11",
    "publication_date_latest": "2005-10-11",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789058974570",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:49:48+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:14:02+00:00",
    "publisher": {
        "id": 84,
        "slug": "uitgeverij-terra-lannoo",
        "name": "Uitgeverij Terra - Lannoo",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 109829,
            "slug": "joyce-huisman-2",
            "key_names": "Huisman",
            "names_before_key": "Joyce",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T12:49:48+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:49:48+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Wild!

ID 200516
Slug wild-joyce-huisman
Contributors
Author : Joyce Huisman
Annotation
Description Een geheel nieuwe editie van het succesvolle boek over wild en wild eten. Van 23 wildrestaurants in de Achterhoek de beste recepten voor hert, ree, wild zwijn, fazant, eend, patrijs, grouse, gans, duif, haas en konijn. Een mix van zowel traditionele als nieuwe, verrassend lichte gerechten. Recepten zonder ingewikkelde kooktechnieken, zodat ze voor iedereen haalbaar zijn. Met achterin meer informatie over de Achterhoek, een overzichtskaart en de adressen van alle in het boek vermelde wildrestaurants. De Achterhoekse restaurants zijn als geen ander bedreven in het bereiden van smaakvolle wildrecepten. De recepten in dit kookboek zijn allemaal door hen geleverd. In de Achterhoek weet men op basis van jarenlange culinaire ervaring de juiste smaakaccenten met wild te leggen en combineren de koks verrassende ingrediƫnten tot bijzondere gerechten. Joyce Huisman laat samen met de chefs zien dat wild behalve in de traditionele gerechten ook gebruikt kan worden in bijzondere en trendy recepten. De recepten zijn origineel, niet al te moeilijk te maken en stuk voor stuk heel verschillend. Elk recept gaat vergezeld van een wijntip. Het boek bevat verder een aantal basisgerechten, en bijgerechten en garnituren.
Bestseller 60
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Terra - Lannoo
Imprint
Language dut
Page count 152
Duration
Publication date first 2005-10-11
Publication date latest 2005-10-11
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789058974570 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!