Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 241583,
    "slug": "wild-wolfram-martin",
    "nstc": null,
    "title": "Wild",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "De beste recepten voor de fijnproever.     \r\n\r\nRee, damhert, everzwijn, haas of wildgevogelte... Het vlees van dieren die in de vrije natuur zijn opgegroeid, smaakt heerlijk en bevordert de gezondheid.  Vaak beschouwt men wild als exclusief voor feestdagen, maar dat hoeft tegenwoordig niet meer zo te zijn. In dit boek vindt u een gevarieerde keuze, van een snel bereide everzwijnbiefstuk tot een feestelijke, gevulde damhertbout. Bovendien leest u waarop u moet letten bij de aankoop van wild en krijgt u veel nuttige tips bij de recepten. \r\n\r\n\r\n",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 120,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2005-09-15",
    "publication_date_latest": "2005-09-15",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789044709612",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:58:01+00:00",
    "updated_at": "2025-11-10T00:18:15+00:00",
    "publisher": {
        "id": 174,
        "slug": "zuidnederlandse-uitgeverij-znu",
        "name": "Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:42+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 138616,
            "slug": "wolfram-martin",
            "key_names": "MARTIN",
            "names_before_key": "WOLFRAM",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:58:01+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:58:01+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Wild

ID 241583
Slug wild-wolfram-martin
Contributors
Author : WOLFRAM MARTIN
Annotation
Description De beste recepten voor de fijnproever. Ree, damhert, everzwijn, haas of wildgevogelte... Het vlees van dieren die in de vrije natuur zijn opgegroeid, smaakt heerlijk en bevordert de gezondheid. Vaak beschouwt men wild als exclusief voor feestdagen, maar dat hoeft tegenwoordig niet meer zo te zijn. In dit boek vindt u een gevarieerde keuze, van een snel bereide everzwijnbiefstuk tot een feestelijke, gevulde damhertbout. Bovendien leest u waarop u moet letten bij de aankoop van wild en krijgt u veel nuttige tips bij de recepten.
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
Imprint
Language dut
Page count 120
Duration
Publication date first 2005-09-15
Publication date latest 2005-09-15
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789044709612 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!